3 Facebook grubunda moderatörüm. 3 grubumun da "onaylar" sayfasının artık onay bekleyen gönderileri yüklemediği bugüne kadar her şey yolunda gidiyordu. Sadece yarı dolu aşamada sıkışıp kalıyor. Sorun iPhone ve iPad'de yaşanıyor ancak PC'de tamamen iyi çalışıyor. Bildirilen gönderileri, üye isteklerini ve uyarıları hâlâ görebiliyorum ve diğer tüm moderatörlük işlevlerini yerine getirebiliyorum. Sıra dışı olan tek şey, bugün birkaç bin gönderiyi topluca reddetmemdi (katılmadan önce yöneticinin eylemde olmaması).
Ana hesabıma giriş yapamıyorum. Ancak eski eski hesabıma giriş yapabiliyorum bu yüzden sadece ana hesabımda sorun olduğunu öğrendim. Hatta eski hesabım üzerinden grup sohbetimizde aileme sordum, kendi hesaplarına erişebileceklerini söylediler ama benimkinde ne sorun var bilmiyorum. Facebook'un benden yapmamı istediği şeyi yapmaya çalıştım ama her seferinde "Üzgünüm, bir şeyler ters gitti. Üzerinde çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede düzelteceğiz" demeleriyle sonuçlanıyor. Lütfen bunu anlamama yardım eder misin?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 57 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma