1872 sıralamaya neresi yazılır lütfen yardım
Ben sayısaldan 1872 sıralama yaptım ve okul birincisiyim ve nereyi yazıcağım konusunda çok kararsızım. Öncelikle istediğim bölümler Bilgisayar Mühendisliği ve Elektrik ve Elektronik Mühendisliği. Önceki hedefim Sabancıya gitmekti direkt ama gelmez bence onun dışında bilgisayar müh.de boğaziçi itü falan istiyordum onlar da gelmeyebilir de onların dışında elektrik ve elektronikte çok kararsızım. Boğaziçi geliyor o bölümde de son zamanlarda bozdu deniliyor boğaziçine onun dışında itü elektronik ve haberleşme var o nasıldır ya da direkt devletler bozdu özele geç diyenler var mesela özyeğin elektrik elektronik de geliyor onun imkanları da iyi diyenler var. Yurtdışı imkanları da önemli benim için ama profesörler de önemli boğaziçine falan bakınca özyeğinden çok daha fazla ve kaliteli profesörleri var. Bunların dışında koça kimya mühendisliğinden girebiliyorum o bölümü istemiyorum ama çap olasılıkları çok yüksekmiş öyle koça girip çap yapıp yurtdışı imkanları iyi olabilir. Yani kısacası bilmiyorum ne yapıcağımı yardım ederseniz sevinirim.
Bunların dışında burs olanakları ne olabilir ilk iki bine falan burs bulur muyum bi vakıftan falanesela tübitak genel bilim seçenlere veriyormuş onun dışında ydtde de 274. oldum ordan bulabilir miyim bir şey.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.354 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TYT / AYT / YDT