Babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım bilmiyorum.
İyi günler, başlıkta yazdığı gibi annemi 50 küsür yaşındaki milletin giydiğine bakıp ayıplayan, 5 vakit namazını kılan birisi aldatıyor. Annem melek gibi bir kadın onunda benimde her dediğimizi ikiletmeden yapar, işinden evine evinden işine giden biri onu çok seviyorum bu konuları açıp onu da üzmek istemiyorum ama bu konulardan kimseye bahsetmeye bahsetmeye kafayı yedim bu yüzden buraya yazmak istedim birde yaşım 16. Zamanını tam bilmiyorum bir-bir buçuk sene önce telefona kilit filan koymadan önce whatsapp'da Koreli bir kızla büyük ihtimalle doladırıcıyla mesajlarını gördüm birbirlerine fotoğraflarını atmışlar kendilerinden bahsetmişler biraz konuşmuşlar işte anneme söyledim ve o akşam evi ayağa kadlırdım sinirlendim, ağladım o da bağırdı, inkar etti sonra annemle konuştular o konuyu atlattık. Artık telefonuna şifre koydu hazinesiymiş gibi korumaya başlamıştı.
Galiba ondan bir kaç ay sonra bilgisayarcıya gitmiştik o belinden rahatsız olduğu için oturuyordu bende yanındaydım sonra whatsapp'a girdi ve baktığımda kırmızılı emojiler vardı kalpler öpücük emojileri filan boğazım düğümlendi konuşamadım sonra dükkandan dışarı çıktık o neydi dedim yine inkar etti bana baya sinirlendi. Bilgisayarcıya belli etmemek için kendimi çok sıktım ordan çıktık ve işten çıkmış annemin yanına gidiyorduk bana ''arkadaşım o benim, ben erkek arkadaşlarıma da atarım öyle şeyler bunda ne var, git annene söyle tamam mı ? '' gibi şeyler söyledi. Annemin hiç birşeyden haberi yok benim tipimi gördü noldu dedi eve gidince olanları anlattım. Anneme anneannemgile gidelim orda kalalım filan dedim saçmalama ben onla konuşurum dedi hep alttan aldı bunu da çünkü 30 yıllık evlilik ve işe de gitse kendi ayaklarımız üstünde durmamız zor bu yüzden böyle davranıyordu bence. Birde ablam var evlendi çocuğu var bu olayı uzakta olduğu için telefonda anlatmıştım. O da çok bir şey diyemedi sorular sordu emin misin filan dedi o da annemi çok sever çok yakındır onla. Neyse annem konuştu yine alttan aldı, o da inkar etti ona da kızdı. O olayda böylece kapandı.
Bu olaydan sonra bende baba figürü yıkıldı,internette benim gibi şeyler yaşayan insanların yazdıklarını okudum ne yapabilirim diye düşündüm hiç aklımdan çıkmıyor yaptıkları inkar ettikleri aklıma geldikçe daha da çok nefret ediyorum ondan. Bir-bir buçuk senedir hep soğuk davrandım ona çünkü nefret ediyordum artık bu yüzden de sürekli bana ''ben senin düşmanın mıyım, sana kötü mü davranıyoruz, ben senin üvey babanmışım gibi davranıyosun, bu halimle bile senin için çalışıyorum'' filan diyip duruyor. Böyle davranmak benim de zoruma gidiyor ama hak ediyor. Bu arada sürekli bi telefonuna erişme yolu arıyorum ama bir türlü bulamıyorum galiba şimdi instagramdan biriyle konuşuyo instagram hesabına veya telefonuna ulaşıp kanıtları almak için her yolu düşündüm ama yazılım filan bilmediğim için elimden bir şey gelmiyor bu da çok canımı sıkıyor. Geçen anneme seni aldatıyor diyorum kadın benim üzerime yemin ediyor ben camı kapatırken filan bakıyorum oyun oynuyor diyor o zaman telefonu niye vermiyor dedim amaan dedi adam canının derdinde kaç yaşında ona mı bakcaklar dedi geçiştirdi. Bu konularda annemi sıkıştırmak yanlışta geliyor ama o ne düşünüyor diye de merak ediyorum o üzülmesin istiyorum.
Kendisi servis kullanıyor bazen uzun yola gidiyor bazen de ilçelere memur filan götürüyor o zamanlar konuşuyodur kimle konuşuyosa. 2-3 ay önce bel fıtığından ameliyat oldu hastaneye gittiğimde ona geçmiş olsun diyip sarılırken bile iğreniyordum ondan. Şimdi de omurilik sıkışması hastalığı başladı onun ameliyatı daha büyük ve daha masraflıymış her neyse belinden dolayı geçen işi bıraktı. Sabahları evde beraber oluyoruz artık genelde o gidene kadar yataktan kalkmıyorum.
Bugün ise kalktım kahvaltıyı yaptım odamda mutfağa götürdüm tabakları filan balkonda oturuyordu bizim balkonla oturma odası arasında da bir pencere var ordan baktım telefonu yaslamış bır yere biriyle görüntülü konuşuyor ve arada bir balkonun kapısına bakıyor ben gelirsem kapatmak için de parmağı kapatma tuşunun orda bir şey söylemek için bir anda girdim balkona elleri tutuştu hemen görüşürüz filan dedi kapattı telefonu çok belliydi. Sonra kimdi o konuştuğun dedim hep yakaladığımda yaptığı gibi yalan söyledi sanki bir şey yokmuş gibi ama birazda gergin bir şekilde erkek arkadaşı neymiş bi şeyden dolayı hastanedeymişte onla konuşuyormuş.
Artık bu olaylardan bıktım istesem sıkıştırım onu hiç cevap veremez ama sonra hem annemi düşünüyorum hem de inkar edip bağırıp çağırıp üste çıkıyor çok sinirleniyor. .Ablama ve anneme bu konulardan bahsetmeli miyim ne yapmalıyım ? Elime bir kanıt geçsin diye uğraşıyorum ama kanıt geçsede ne olacak bilmiyorum çünkü annemin ayrılacağını düşünmüyorum ama yine de elime bir kanıt geçirebilirsem en azından kimlerle ne yaptığını olayların ne kadar ilerlediğiyle ilgili bilgim olsa iyi olur bunu da nasıl yapıcağımla ilgili bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen ? Buraya kadar okuyup yardımcı olduysanız çok teşekkür ederim.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 330 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel