Bloody Makro Yazılımı Problemi
Bloody v7ma model mouse kullanıyordum. Farenin kendi yazılımı Windows başlangıcında çalışıyordu. Mouse'ta 1, N ve 3 tuşları bulunuyor. Bu tuşlara makro ataması yapmıştım ve oyunda kullanıyordum. Normalde bilgisayarı açınca bazen boş ekranda test etmek için bu makro tuşlarına basarak makroları test ediyordum. Çalışıyordu, fakat son yaptığım Windows güncelleştirmesinden sonra (öyle tahmin ediyorum), bilgisayarı açtığımda makro tuşları devre dışı kalıyor gibi oldu. Bloody yazılımı devreye girmiyor, başlangıçta çalışıyor gibi görünse de, program işlemiyor. Mouse kaynaklı bir sorun olduğunu düşünerek üst model olan Bloody W60 Max modelini aldım. Bilgisayara format attım, yazılımı tekrar yükledim ve makro tanımlaması yaptım. Ancak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra ilk 5 saniye çalışıyor, sonra kapanıyor. Mecburen her açtığımda Core 4'e geçip Core 3'e tekrar geçtiğimde çalışıyor.
Windows'u açtığım gibi yazılım çalışıyor, fakat 5 saniye sonra devre dışı kalıyor gibi görünüyor. Bu konuda destek istiyorum. Windows'un yazılımı engellediğini düşünüyorum.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 73 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad