Próbowałem dowiedzieć się, co jest przyczyną przerw w działaniu Internetu na jednym z moich komputerów, gdy korzystam z połączenia bezprzewodowego. Mój bezprzewodowy internet i router działają dobrze. Mogę bez problemu znaleźć połączenie bezprzewodowe, ale kiedy klikam „Połącz” na tym komputerze, wyskakuje komunikat „Brak Internetu, zabezpieczone”.
Próbowałem znaleźć domyślną bramę bezprzewodową na tym komputerze za pomocą wiersza poleceń, ale jej nie pokazuje. To jest po prostu puste. Jakieś pomysły, jak to naprawić? Muszę przenieść serwer do innego pokoju, ale nie mogę tego zrobić, dopóki bezprzewodowy internet nie zacznie działać
Kompakt bir fotoğraf makinesi arıyorum
Telefonumdan kurtulup aptal bir telefona geçmeyi planlıyorum ancak fotoğraf ve video çekebilmeye çok değer veriyorum. Her ikisini de yapabilen, her gün yanımda taşıyabileceğim kompakt bir fotoğraf makinesi arıyorum. Teknik özellikler konusunda titiz değilim ve iPhone 13'ün kamerasıyla idare ettim, ancak biraz yakınlaştırmalı bir şey hoşuma giderdi.
Yani evet, işlevsellik ve taşınabilirlik açısından akıllı telefon kamerasının yerini alacak bir şeyle ilgili öneriler arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 108 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar