Savcılık Telefon İncelemesi
Merhaba arkadaşlar en kısa şekliyle konuyu özetleyecek olursam Instagram üzerinden birisine hakaret ve tehditlerde bulundum. Şikayetçi olundu yalnız şöyle bir durum var hakaret ve tehditlerde bulunduğum kişi eski sevgilim ve 6 aydır uzaklaştırma aldırıyor benim için suç şüphesi ciddi oranda var fakat ben suçları inkar ettim Instagram ip paylaşmadığı için.
Şimdi bu durumda sch veya cs kararıyla telefonum incelemeye alınabilir sorum ise telefonu sıfırlayıp versem bir problem olur mu? Ve şöyle bir durum var ben suçu eski telefonumdan işledim 3-4 aydır yeni telefon kullanıyorum mantıken suçun işlendiği telefonun başına bir şey gelmiş olamaz mıydı? bozulma, çalınma, satılma vs. Bozulduğunu vs ifade edebilir miyim acaba? ek olarak suç şüphesi ciddi lakin suç çok ciddi değil telefonda 1-2 tane panel ss'i de var telefonun her şeyini sıfırlasam ,rootlamayı devre dışı bıraksam üzerine şifre koyup onu versem her şeyi araştırırlar mı? klavye loglarına kadwr bakarlar mı mesela? Bir de ek olarak bunun yerine yeni telefon alıp kullanmaya başlasam onu versem daha mı mantıklı olur? Lakin masrafa gitmek istemiyorum pek. Her neyse bilginiz dahilinde cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler herkese.
Edit: hocam işin hukuki kısmından ziyade bilgi içeren kısmı da yanıtlarsanız olur. Yani telefonu sıfırlamam bir şeylere tekrar erişimi engellemek için yeterli olur mu?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 293 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar