Kültür Merkezleri
Konaklama İmkanı
Şu zamanlarda kulağa hayal gibi geliyor ama gene de soracağım. Üsküdar ve Fatih’te yurt benzeri konaklama imkanı sunan yer var mı bildiğiniz?
Gürcistan Vatandaşlığı
Gürcüyüm. Gürcistan vatandaşlığı almak için ne yapabilirim?
Beni teredütte bırakan arkadaş
Benim iki kere bozuşup sonra tekrar barıştığım ama gene de sevip saygı duyduğum bi arkadaş var. Bu arkadaş zamanında çizerlik falan yaptı. Sonra bırakıp babasının şirketinin başına geçti. Şimdilerde çok yoğun, bi kere görüşmüştük, yakın bi zamanda. O da şirketine çağırdı(gerçi bi yerde buluşmayıp şirketine çağırması herhalde beni arkadaş olarak görmediğinden diye düşünüyorum). Ama şöyle bi sorun var, şimdi benle konuşurken mesafeli falan davranıyo arada biraz kızdığı da oluyo. Ben bu arkadaşa bi hediye alıp göndermeyi düşünüyorum. Beni arkadaşı olarak görüp görmediğini anlarım belki. Ama bi yandan da samimi değiliz diye göndermesem mi acaba diye düşünüyorum. Sizce bu arkadaşa hediye göndereyim mi?
her sorunu çözüp yardım eden kişi
Üsküdar veya Fatih’te her sorunu ücretli bir şekilde çözüp yardım eden bi eleman varmış. Ne kadar aradıysam da bulamadım. Acaba bu konu hakkında bir şey biliyor musunuz?
Üsküdar ve Fatih'te kültür sanat grupları
stajda karşılaştığım durumlar
Bir dergide staj yapıyorum şimdilerde. Ama beni işe alan adam ilgilenmiyor. Hatta işyerine bile haftada bir falan geliyor. Gönderdiğim yazılar nasıl abi falan diyorum olumlu olumsuz bir değerlendirme de yapmıyor ama sen aslansın kralsın patronsun falan diye boş yapıyo galiba bu staj sonunda benle yolları ayıracaklar anlamına geliyor galiba sizce nasıl
bölüm okul bitirememe
Merhaba. Şimdi benim okuduğum bölümü 9 senedir bitiremedim. Ama bitirmek istiyorum. Acaba ne tavsiye edersiniz?(Türk dili ve edebiyatı okuyorum)
Sürekli işten kovulma işi öğrenememe
Sürekli işten kovuluyorum. Bu yüzden babamın işyerinde iki üç sene çalıştım ama gene de kasayı öğrenemedim. Öğrenme problemim olduğunu düşünüyorum. Nasıl bu meseleyi halledebilirim?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.109 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic