Bildirim
R
@Ryan_Ryan
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Er
08 Ağustos 2024
Tarihinde Katıldı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
356256 Gün Cezalı
356087 gün 19 s. 35 dk. kaldı
356087 gün 19 s. 35 dk. kaldı
Gönderileri
Şu anda yılın en düşük fiyatı: 2719 TL
Ben de kullanmak için iki tane aldım. Oldukça hafifler ve fiyat/performans oranının çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Ve müşteri hizmetleri yanıt hızları süper hızlı ve temel olarak sorularıma cevap verebiliyor.
Bu yüzden mağazalarından KCV01 model elektrikli süpürgeyi şiddetle tavsiye ediyorum. Aşağıda yalnızca referans amaçlı ürün sayfasındaki bazı açıklamalar verilmiştir.
- 🌀[26-𝙆𝙥𝙖 𝘼𝙠ü𝙡ü 𝙀𝙡𝙚𝙠𝙩𝙧𝙞𝙠𝙡𝙞 𝙎ü𝙥ü𝙧𝙜𝙚] Kalado kablosuz elektrikli süpürge, üç mod arasında geçiş yapılabilen ve maksimum 26kPa emiş gücüyle yaklaşık 15 dakika çalışabilen BLDC ultra yüksek hızlı fırçasız motor kullanır (laboratuvar test sonuçları) .
- 🔋[Çı𝙠𝙖𝙧ı𝙡𝙖𝙗𝙞𝙡𝙞𝙧 𝙋𝙞𝙡 𝙫𝙚 𝘿𝙚ğ𝙞ş𝙩𝙞𝙧𝙢𝙚] Piller çıkarılabilir ve ayrı olarak şarj edilebilir; bu nedenle, kablosuz elektrikli süpürgenizin ömrünü uzatmak için ek pil satın alma seçeneğiniz vardır!
- 👍[𝘽𝙖ğı𝙢𝙨ı𝙯 𝙀𝙡𝙚𝙠𝙩𝙧𝙞𝙠𝙡𝙞 𝙎ü𝙥ü𝙧𝙜𝙚] Kullanıcı dostu çubuk elektrikli süpürge, makineyi acil durumlarda düşmeden dik bir şekilde yerleştirmenize olanak tanır.
- 💡[𝙇𝙀𝘿 𝘿ö𝙣𝙚𝙧 𝙕𝙚𝙢𝙞𝙣 𝙁ı𝙧ç𝙖𝙨ı] Kalado, elektrikli süpürgeyi, 90° ila 140° arasında dönebilen bir zemin fırçası dahil olmak üzere çeşitli fırça başlıkları ile donattı ve karanlık köşeleri ve aralıkları temizlemeyi kolaylaştıran parlak bir LED ışığa sahiptir. 𝐍𝐨𝐭: 𝐇𝐞𝐩𝐚 𝐟𝐢𝐥𝐭𝐫𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐯𝐞 𝐳𝐞𝐦𝐢𝐧 𝐟ı𝐫ç𝐚𝐬ı𝐧ı𝐧 𝐝ü𝐳𝐞𝐧𝐥𝐢 𝐨𝐥𝐚𝐫𝐚𝐤 𝐭𝐞𝐦𝐢𝐳𝐥𝐞𝐧𝐦𝐞𝐬𝐢 𝐞𝐦𝐦𝐞 𝐤𝐚𝐲𝐛ı𝐧ı 𝐯𝐞 𝐭ı𝐤𝐚𝐧𝐦𝐚𝐲ı 𝐞𝐭𝐤𝐢𝐥𝐢 𝐛𝐢𝐫 ş𝐞𝐤𝐢𝐥𝐝𝐞 ö𝐧𝐥𝐞𝐲𝐞𝐛𝐢𝐥𝐢𝐫.
- 💪[𝙆𝙪𝙡𝙡𝙖𝙣ış𝙡ı 𝙫𝙚 𝙆𝙪𝙡𝙡𝙖𝙣ı𝙢ı 𝙆𝙤𝙡𝙖𝙮] KCV01 elektrikli süpürge kablosuz bir tasarıma sahiptir, böylece onu temizlemek için her yere götürebilirsiniz, bu da çok kullanışlıdır.
- 🛠️[3 𝙔ı𝙡𝙡ı𝙠 𝙈üş𝙩𝙚𝙧𝙞 𝙃𝙞𝙯𝙢𝙚𝙩𝙡𝙚𝙧𝙞] Kalado akülü süpürge CE sertifikasına sahiptir. Akülü elektrikli süpürgelerimizi satın alan müşterilerimiz 3 yıl ürün hizmetinden yararlanır. Ürünün herhangi bir kalite sorunu varsa, sizin için değiştireceğiz.
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 57 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 57 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları