Bu yüzden eski sevgilimi sahip olduğum halka açık bir işletme sayfasında aradım ve bunu yalnızca dört gün önce yaptım. Zaten anlamlı olduğum ve önerilen arkadaş listesinde görüneceğinden endişelendiğim için sayfayı hemen ardından sildim. Az önce kişisel sayfamda ona bakmaya gittim ve sayfasını hiç bulamadım. Beni engellediğini varsayıyorum, ancak bunun son 4 günde mi olduğunu yoksa daha önce halka açık bir işletme sayfasından yaptığım için mi bunu yapabildiğimi merak ediyorum.
Bir Mac mini'm (macOS) var ve havadaki tüm WiFi paketlerini yakalamak için onu bir algılayıcıya dönüştürmek istiyorum. Bu paketlerin bazı işlemlerini yaptığım için, yakalanan paketlerin .pkt (Wildpacket Paket Dosyası) formatında olmasını istiyorum. .pkt formatı zorunludur. Bunu yapmak için herhangi bir yazılım veya aracınız var mı? (Windows'ta Omni Peek bunu yapıyor, ancak macOS'ta eşdeğerini biliyor musunuz?)
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 53 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri