Hidrolik disk fren hiç tutmuyor
selamlar oncelikle hocam konunun cahili oldugumdan size komik gelecek belki ama durum sudur efenim benim salcano elektrikli bisikletin dururken ayakliginin bosalmasi ve gidonun ters dönmüş bir şekilde yere düşmesi sonucu fren koluna giden hidrolik hortumu yerinden çıktı ve epeycede bir hidrolik sıvısı döküldü ayriyeten bir kablo daha yerinden çıktı ki bu vites kablosu değil bu kablo onun haricinde 3. bir kablo içindede iki farklı girişi olan ince zil telleri mevcut bu muhtemelen elektrik sistemiyle alakalı ama cahili olduğumdan bir fikrim yok nedir bu ve neye sebebiyet verir çünkü bisiklette fren harici elektrik bir sorun yaşamadım
Hocalarım bu sıkıntıyı nasıl çözeriz arka fren kolunu ta gidona kadar çekiyorum tepki yok hocam bu is hidrolik sivisi doldurmayla hallolacak bir işmidir birde o bahsettiğim 3. Kablo hakkında bilgisi olan biri varsa beni aydinlatirsa sevinirim bisikletin garanti var ama is gereği gurcistandayim burdada servisi yok. iyi günler cevap verenlere teşekkür ettim şimdiden
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 78 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası