Reddeden Kız Neden Arkadaş Kalmak İster (Israrla)
Mektup arkadaşlığı vasıtası ile bir kız ile tanıştım.Sonra yüzyüze buluşmaya karar verdik.Sonra instagram istedi konuştuk.Yüzyüze buluştuk farklı bir şehirde.Hediyeleşmeler falan oldu.Bu sürede baya samimileştik.Sanırım ben friend zone a girdim istemeden.Bana dertlerini,aile hayatını v.s. anlatmaya başladı.Tabiri caizse hem gündüz hem gece konuşuyorduk.Dert ortağı gibiydim.Bazen beni hiç dinlemeden sadece kendi hayatını anlatıyordu sonradan beni sormalar da başladı.Ancak ben hoşlanmaya başladım kendisinden.Geçenlerde bana çok fazla iyilik yapıyorsun diye sordu.Bense bir karşılık beklemediğimi ve değer verdiğimi söyledim.Oda bu zamanda bana kimsenin yapmayacağı şeyler yaptın dedi.Bugün sabah mesaj attım ve açıldım.O ise arkadaş olarak gördüğünü söyledi.Ben ise arkadaş kalmak istemediğimi söyledim.Bana daha hiç yaşamadığı duygular yaşattığını,benimle çok mutlu olduğunu ve arkadaş olarak kalmamı çok istediğini söylüyor.Ama sevgili gözüyle bakmıyormuş.Bende arkadaş kalmanın bir tercih olduğunu ve istemediğimi söyledim.Sizce geri döner mi yoksa hayatımdan tamamen mi çıkarmalıyım ? bir kız neden arkadaş kalmak ister gerçekten bilmiyorum.Bu arada benden başka arkadaşı yok tek arkadaşı ve dert ortağı bendim.Haftaya buluşacaktık ve beni yalnız bırakıyorsun dedi :( Çünkü ona o gözle bakamayacağım için ayrılmayı seçtim.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 59 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar