ACER NİTRO ALACAĞIM SİZİN ÖNERİNİZ ?
Arkadaşlar bir iki gün içerisinde oyuncu laptopu alacağım, Acer Nitro önerdiler. 4-5 yıl oyun oynasın AutoCAD bir de.
i7 istiyorum- GTX 4060 istiyorum ve ekran kartı 100 wat üzeri.
Bu 3 laptop var sizce hangisi?
Ve sizin öneriniz var mı, 45 bine kadar alabileceğim daha iyisi?
Başka Acer Nitro önerisi de olabilir?
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-intel-core-i7-12650h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4060-8-gb-freedos-15-6-165-hz-fhd-ips-tasinabilir-bilgisayar-nh-qm0ey-009-p-HBCV00005BWX2T?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-intel-core-i7-12650h-8gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-ips-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qm0ey-00b-p-HBCV00006LXMQ4?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&
Apple Bozuk Backup Dosyası
Geri dönüşüm kutusundan backup dosyasını geri yükleme yaptım fakat ne itues ne harici uygulamalar backup görmüyor sanırım bozuk. bunu nasıl düzeltebilirm.. ?
İOS silinen resim, Gmail silinen mailler
Arkadaşlar 20 gün önce telefonumdan 15 Pro iOS son sürüm fotoğraflar sildim, çöp kutusu dahil. Gmail'den diğer Gmail hesabıma gönderdiğim resimleri de her iki mailden sildim çöp kutusu dahil. Bunları nasıl geri getiririm?
Recovery programı denedim 3-4 tane IPhone'da kayıtlı verileri iTunes gibi görüntüledi. Eski bir şey gelmedi. PC'm de iTunes yedeğim vardı fakat dosyalardan sildim. Windows 11 onunla geri getirebilir miyim acaba? Yöntemler söyler misiniz?
İphone Whatsapp günceleme

Arkadaşlar telefonum iphone 15 pro Gürcistandan almıştım. Diğer apple cihazlarıma arkadaşlarıma eşime dostuma günceleme geldi yukarıdaki çizdğim alanlar ikonlar vs değişti. benim ios sürümü son sürüm uygulamada güncel fakat gelmedi bana. Apple destek 3. parti uygulama bizlik bişe yok dedi. Whatsapp yazdım perder pey geliyor vs mesaj yazmişlar. Ben hariç tüm iphoneler değişti neden böyle acaba ?
Google işletme Acil!
Arkadaşlar cep numarama 15 yıl önce işletme açılmış ve kapanmış. Numaram kayıtlı olduğu için işletme üzerime aldım fakat silemiyorum. Android telefondan arayınca işletme ismi çıkıyor. İşletme ismini adım soy adım yaptım gene yok, başka numaramı ekledim değişsin diye gene yok? nasil yapabilirim acil yardım
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 391 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook