kız kardeşim her gün 300 GB'den fazla dizi ve film indirerek internet fiyatını tüketiyor ve her ay internet hizmetine para ödeyen benim ve ne söylediğimin önemi yok, her zaman indiriyor, bu yüzden kontrol etmek için bir çözüm istiyorum yönlendirici ve internet ve indirme
Çevrimiçi olarak yaptığım her şeyin saniyeler içinde bağlantısının kesildiği ve ardından tekrar çevrimiçi olduğu bir sorunla sürekli karşılaşıyorum: filmler, videolar, gündelik kaydırma, Not: yönlendirici LED'leri kapanmıyor.
DNS'yi cloudflare (1.1.1.1) olarak değiştirdim ve biraz yardımcı oldu, dizüstü bilgisayarımda otomatik wifi aramayı durdurdum, elimizde yalnızca 3 telefon, 1 dizüstü bilgisayar ve akıllı tv var bu yüzden sinyallerin kesintiye uğradığını düşünmüyorum ve şimdi bunlar yönlendiricimin sayfasından bazı okumalar.
Başka bir şey de 11n bant genişliğinin 40/20 olarak ayarlanmış olmasıdır, bunu 40'a mı ayarlayacağım?
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 76 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri