Msi Cyborg VS Lenovo LOQ
Arkadaşlar yakın zamanda üniversiteye gideceğim için hem taşınabilir hem de günlük kullanım + oyun için bir laptop bakıyorum. Üstte linkini bıraktığım bu iki laptop haricinde başka marka önermeyiniz. (Acer yazılım ve iç donanım olarak iyi değil. Dell'in iyi laptopları Türkiye'de satılmıyor. ASUS TUF ve HP Victus kasa kötü, sağlamlık önemli. Bu yüzden rica ediyorum bu iki laptop arasında kararınızı verin. MSI Cyborg modeli ekran kartı RTX4060 45W. Gücünün 45W olması benim için hiç sorun değil. En fazla 15-20 FPS etkiliyor. Zaten DLSS açınca o fark hem kapanıyor hem de üsttüne + FPS daha ekler. Benim için de iyi hem ısınmaz hem de sessiz. Lenovo'ya geleceksek eğer LOQ serisi Legion kadar iyi olmasa bile şu an Lenovo için gayet yeterli seviyede. Soğutma ve genel anlamda marka kalitesi olarak zaten kendisini kanıtlamış bir marka.
Sadece bu iki laptop arasından birini önerecek olsanız hangisini önerirsiniz?
NOT: MSI 45W olması benim için önemli değil. Rica ediyorum bu watt değerini hesaba katıp yorum yapmayın.(Aynı laptopların farklı üst donanımlı modellerini önerebilirsiniz.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 175 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar