Merhabalar, bu hafta Çarşamba günü sınıfımdan bir çocuğa sinirlendim ve dövdüm; kafası falan şişti. Daha sonra durumu aileme anlattım. Ailem okula gelip müdürle konuşurken, müdürün beni suçluymuşum gibi anlatması üzerine telefonda müdür hakkında olumsuz şeyler söyledim. Ertesi gün rehber öğretmenim beni yanına çağırarak, "Öğrenci Davranışları Kurumu'na sevk edildin, haberin olsun." dedi. Ben de "Ne tür bir ceza çıkar?" dedim. O da, "Orasını bilemem, ama müdürden özür dilemen gerekiyor." dedi. Özür diledim, ama "Artık yapabileceğin bir şey yok." dedi ve odadan çıkmamı istedi. Bu olayın sonunda bana ceza çıkar mı, çıkarsa nasıl bir ceza çıkar? Öğrenci sicilime işler mi, işlerse ileride sorun yaşar mıyım? 8. sınıf öğrencisiyim.
Arabada çiğ benzin atması
Hocam bugün arabamla arkadaşımı almaya gittim yaklaşık 10 15 dakika bekledim araba çalışıyordu ve aralıklarla ufak ufak gaz veriyordum 2000 devire kadar arkadaşım geldiğinde gaza bastım 4000 devire geldi ve arkadaşım benzin koktu dedi bunun sebebi nedir ciddi bir sorunmu
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 145 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri