Hava değişimi aldım ve hastane yatışını kabul etmedim,
27 Temmuz 2024'de acemi birliğime teslim oldum, aceminin 13. gününde hem psikolojik hem nörolojik sebeplerden dolayı psikiyatriden anksiyete ve uyum bozukluğundan 21 gün hava değişimi aldım(NÖROLOJİ HAVA DEĞİŞİMİ VERMİYOR). Ataklarım, ani bayılma veya baygınlık hali yüksek tansiyon 13/9 14/10 ellerde ayakta gözde seyirme ve karıncalanma uyuşukluk, daha önce cezaevi öyküm ve intihar öyküm var. Bu atakların bir kısmı sivil hayatımda da oluyordu ama askeriyede gün aşırı olmaya başladı. Hava değişimi bittiğinde MALEN TERTİP geldiğim usta birliğime teslim oldum. Orada RDM doktorlarına durumu anlattım beni psikiyatriye sevk ettiler, o gün hastaneye gitmem gerekirken, apar topar asıl usta birliğime geri gönderildim, 1 gün yol izni verdiler ama hastalığım tekrardan nüksettiği için haydarpaşa numune hastanesi aciline gidip durumumu izah ettim, gerekli tetkik ve muayeneyi yaptıktan sonra psikiyatri uzmanı bana yatış önerdi fakat başka bir hastanede müsait yer neredeyse orada olacağını söyledi bende bu ataklarımın kapalı ortam ve stres altında daha çok olduğunu söyledim ve kabul etmedim, aynı gün teslim olmam gerekirken olamadığımı burda olduğuma dair rapor belge ne varsa istediğimi söyledim ama rapor veremeyeceklerini sadece epikriz rapor belgesi verebileceğini söyledi aldım çıktım. Sonrasında tekrar uyuşma vs olunca özel hastaneye gittim(devlet hastanesi de yardımcı olmadı) ve durumuma göre doktor 4 gün rapor verdi, raporu aldığım gün 30 ağustos resmi tatil ve devamında haftasonu tatili olduğundan raporu birliğime atamadım, 11 dakika boyunca birliğimi aradım ve beni bağlamaya çalışan personel, kimsenin şuan telefona bakmadığını ve isim soyisim cep tel no mu isteyerek sana ulaşıcaz dedi(henüz ulaşan yok). Rapor bitiminde birliğime katılacağım ama, özel hastane raporu olduğu için sorun çıkarırlar mı? Aldığım raporu ilçe sağlık veya ikametime yakın devlet hastanesinde onaylatmam gerekiyor mu? Konu uzun ama desteğinizi bekliyorum bu süreçte gerçekten kafayı yedim.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 197 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic