Hangi Alan ?
Selamlar herkese. Bilgisayar mühendisliğinde 1. sınıfa geçiyorum ve İYTE’de okuyorum. Hazırlık yılımda C# ve frontend öğrendim, fakat frontend bana göre olmadığından bıraktım. Unity ile de denemeler yaptım, ancak sektördeki durum ve kişisel ilgisizlik nedeniyle onu da bıraktım. Yazın İngilizcemi B2-C1 seviyesine çıkardım ve bu süreçte HackerRank'ta düzenli olarak problem çözdüm. Şu anda DevOps, Cloud, ML ve Backend gibi alanlardan birine yönelmeyi düşünüyorum. Ancak bu süreçte bazı sorularım var ve tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum. İlk olarak, ileride freelance çalışmak da istiyorum, bu yüzden hangi alanın buna en uygun olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, yapay zekanın iş dünyasını daraltacağını düşündüğüm için bundan en az etkilenecek bir alan seçmek istiyorum. Sizce bu alanlardan hangisi diğerlerine nazaran daha güvenli olur? Son olarak, maaş konusunda hangi alanın daha tatmin edici olduğu da benim için önemli bir kriter. Bu doğrultuda tavsiyelerinizi duymak isterim. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 43 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Genel