Merhaba arkadaşlar internetten hem siz hem ben 2-3 kuruş bir şey kazanabilmemiz için vereceğim tavsiyeler ve referans kodları;
1-Google playdan papel uygulamasını indirin kayıt olun tüm işlemleri tamamlayın ve direk olarak banka hesabınıza çekilebilir 100 TL kazanın (cashback oranları çok güzel bunun içinde kullanabilirsiniz paranız cebinde kalır)
2-Bitexen uygulamasını yüklüyorsunuz tüm işlemleri tamamliyorsunjz ve direk banka hesabınıza çekilebilir 30 TL yükleniyor
3-OpenSurvey uygulaması ile her gün anket tamamlayarak opensurvey kazanıyoruz bu coinleri bitexen hesabimiza tanımlayıp oradanda 1 hafta içinde 100 TL ye kadar para kazanabilirsiniz.(Referans kodumu girerseniz hem siz hem ben fazladan opensurvey kazanıyoruz Referans kodu=C7PQ8NL26
4-Bitlo uygulamasını yüklerseniz hesabınıza 1000 TL lik yatırım amaçlı para yükleniyor bununla coin alip şansınıza bağlı olarak 50-100 TL ye kadar kazanabilirsiniz. Ayrıca 1 hafta içinde uygulamaya on kişiyi davet edebilirseniz 1000 TL direk sizin oluyor.Benim referans kodumla üye olursanız hem siz hem ben ekstra 50 TL kazanıyorum. Referans kodu=g5lb6v
5-Icrypex uygulamasını yükleyip cüzdanınızı olusturgunuzda hesabınıza 30 TL tanımlanıyor bu ücreti 2-3 hafta sonra cekebiliyorsunuz.ayrica referanslarınız ile uygulamadan ekstra para kazanabilirsiniz benim referans kodum=5RA1QD9DOM
6-Bithero uygulamasını yükleyip herhangi bir tutarda para yatırıp çektiğiniz takdirde yeni üyelere özel 100 TL para kazaniyosunuz(para ödülü etkinlik bittikten sonra dağıtılıyor haberiniz olsun)
7-WhitebitTR uygulamasını yüklüyoruz tüm kayıt olma işlemlerini tamamlıyoruz ve etkinlik sonunda 6usdt hesabimiza para tanımlanıyor ayrıca uygulamayı yukledikten sonra para yatırıp herhangi bir alım satım işlemi yaparsak 3 usdt daha kazanabiliyoruz
8-Forlnvest uygulamasını yükleyip hesap oluşturup hesaba 1 TL atıp çeksek bile etkinlik birimde bize 1gr gümüş veriyor buda yaklaşık 30-35 TL ye takabul ediyor
9-Ekonobi sitesine internet üzerinden giriş yapıp kayıt oluyoruz. Site her gün bitcoin tahmin yarışması üzerinden para dağıtıyor ilk 100 e girerseniz 10 TL ilk 10 a 50 TL 1. 2. ve 3. ye de 500-250 ve 100 tl lik ödüller veriyor yarışmaya zaten 250 kişi katıldığı için her gün 10 TL bile olsa kazanmaniz garanti
ufak ufakda olsa dediklerimi yaparsanız elinize para geçmiş olur bazı ödüller etkinlik bitiminden sonra hesabınıza yatıyor bazıları direk hesabınıza yatıyor buna dikkat edin param yatmadi diye hemen uygulamayı silmeyin hepinize bol kazanclar arkadaşlar
Edit;
10-Yapikredi mobil üzerinden benim referans kodumla yapıkrediye üye olursanız hem siz hem ben 50 TL ilk 500 TL alışverişten sonra veya herhangi bir fatura talimatli işlem yaptıktan sonra da hem siz hem ben 250 TL puan kazanıyoruz. Üye olmak Max yarım saat 300 TL güzel para referans linkim=2GYHKNEB
11-https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=eb6c85ed-ebb7-42b2-8845-30f27ca8169a linkinden NAYS'a üye olursanız hem siz hem ben 50 TL çekilebilir para kazanıyorum
12-https://apps.apple.com/us/app/mono/id1510777408?mt=8 linki üzerinden MONO'yu indirip kayıt olduğunuzda 20 TL bakiye kazanıyorsunuz ayrıca anket çözerek monopuan kazanıp bu mono puanlarıda TL ye dönüştürüp para kazanabilirsiniz.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 283 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Referanslı Kripto Para Paylaşımları