ne yapıcam akıl verin
mental olarak kötü durumdayım. 1 sene okula geç yazıldım. ilk sene 270k yaptım ve 1 sene mezuna kaldım. mezun senemde 140k geldi. tam 1 sene daha mezuna kalıp işleri yoluna koyacağım derken bilgisayar mühendisliği sıralamaları geriye düştüğü için küçük bir şehirde bilgisayar mühendisliğine yerleştim. 6 kişilik bir kyk da tek başımayım şuan. istemediğim bir yerdeyim. tek tesellim kendi şehrime uzaklığı 2 saat olması.
hayalimde istanbul’da okumak vardı. şimdi kırıkla istediğim yeri kazanamayacağım için mecburen 2026 da tekrar sınava gireceğim. 2004 ekim doğumluyum. ben kazansam dahi yaşıtlarımın mezun olduğu sene ben birinci sınıf olacağım. istediğim gibi bir üniversite hayatım olmayacak. sınıfımda 2008li kişiler olacak.
her şey güzel olabilirdi bu sene mezuna kalıp kazanma ihtimalim vardı. şuan 11. sınıfa yeni başlayan birisi ile aynı konumdayım. pandemi bittiğinde 11e başlamıştım. 11 bitti 12 bitti mezun senesi bitti. ama ben hala 11in başındaki birisi ile aynı konumdayım. istanbul’u kazansam dahi 26 yaşında mezun oluyorum. yaşıtlarım 22-23 yaşında mezun oldu bile.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 67 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar