samsung a52 usb nem uyarısı
Samsung Galaxy A52 telefonum suyla temas etmediği halde sürekli USB bağlantı noktasında nem algılandığı uyarısını veriyor. Soğuk hava ile kurutuyorum uyarı hâlâ geçmiyor şarjda olamıyor bu nedenle
kılıftan çıkarınca farkettim arka kapağıda açıldı kılıfla yapışkanlı garip bir kapak bu kapak konusunda çok şikayet var zaten bu modelde
Şarj konusundaki bu sorunla ilgili bilenlerden çözüm konusunda yardım bekliyorum
9.499 TL RTX 2060 12GB Sistem
INTEL I3 12100F-ZOTAC RTX 2060-MSI H610M BOMBER-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM
9.499TL
1.583 TL'den başlayan taksitlerle
Öne Çıkan Özellikler
İşlemci Teknolojisi
Core i3
Soket Tipi
Soket 1700
Ram (Sistem Belleği)
16 GB (2x8GB)
Disk Kapasitesi
500 GB
Disk Türü
NVMe SSD
Grafik İşlemci
GeForce RTX 2060
Anakart Markası
MSI
Menşei
Çin
fırsatlar kısmından kampanya şifresi alınabiliyor
fırsatlar kısmından promosyon şifresi alıp katılabilirsiniz
Diğer fırsatlar:
Hepsiburada Efsane Gençlik 200TL harcamaya 100 TL Hepsipapel
dikkat: İlk alışverişinin %50'si bizden! kampanyasında ilk alışverişiniz premium abonelik alımı olursa hediye papel olarak sadece 4,95 tl alırsınız 100 tl den olursunuz
Katılım Şartları
01. Efsane Gençlik, Hepsiburada'nın 15 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından gün almamış 15-25 yaş arasındaki kullanıcıları veya edu.tr e-posta uzantılı hesapları ile üye olan ve e-posta doğrulama işlemini gerçekleştiren kullanıcıları kapsamaktadır.
02. Efsane Gençlik kampanyalarından yararlanabilmen için TCKN veya e-posta doğrulamasını ilgili ekranlardan gerçekleştirmen gerekmektedir. Doğrulama yapmadığın takdirde Efsane Gençlik kampanyalarından faydalanamazsın.
03. TCKN veya e-posta adresini doğrulama adımlarını gerçekleştirdikten sonraki İlk Siparişinin Yarısı Bizden kampanyası kapsamında kazandığın Hepsipapeller alışverişini tamamladığın tarihten itibaren 15 gün içerisinde Hepsipay Cüzdan'ına yüklenecektir ve 100 TL ile limitlidir. Her TCKN'nin veya e-posta adresinin bu kampanyadan sadece bir kez yararlanabildiğini hatırlatmak isteriz.
04. TCKN veya e-posta adresini doğrulama adımlarını geçtiğin ilk siparişinden sonraki siparişlerinde 23:00 ile 07:00 saatleri arasında geçerli olan %10'u Bizden kampanyası kapsamında kazandıkların alışverişini tamamladığın tarihten itibaren 15 gün içerisinde Hepsipapel olarak Hepsipay Cüzdan'ına yüklenecektir. Bu kampanya kapsamındaki her siparişindeki indirim 25 TL ile limitlidir.
05. Efsane Gençlik kampanyaları kapsamında kazanılan Hepsipapeller Hepsipay Cüzdan'ına yüklendikten sonra 30 gün geçerlidir. Kullanılmayan Hepsipapeller, 30 günün sonunda silinecektir.
06. Efsane Gençlik kampanyaları kurumsal müşteriler için geçerli değildir.
07. Hepsiburada, Efsane Gençlik kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
Turkcell/pasajda 200tl üzeri 25 TLlik indirim kodu
pasajda 200tl üzeri 25 tl indirim satıcısı Turkcell olan ürünlerde geçerli indirim kodu yeniyil25
MSI Clutch GM08 Kablolu Mouse 97,74 TL
Tek Çekim / Havale: 97,74 TL
BİM MARKETTE Duracell CEF 14 FIRSATI
Duracell CEF 14 Şarj Aleti + 2'şer adet AA ve AAA Pil
piyasada 120 TL civarı Bim de 90 TL
istanbul kartla ödeyerek aldım az evvel
119 tl ye amazondan aldığımın pakedi yarım açık gelmişti tam emin olamamıştım
bu o kadar sıkı kapalı ki amazondan gelenin iade olduğuna emin oldum onu geri göndereceğim...
Bankkart'a özel, yeni üyeliklerde Digiturk Sporun Yıldızı Paketi aylık 134 TL yerine 119 TL, Digiturk Taraftar Paketi ise aylık 99 TL yerine 79 TL. Üstelik yeni üyeliklerde 250 TL Bankkart Lira hediyesiyle!
Kampanya Detayı:
- Kampanya 11 Ağustos- 03 Eylül 2021 tarihleri arasında yeni Digiturk üyeliklerinde geçerlidir.
- Kampanya kapsamında yeni üyelik başvuruları digiturk.com.tr adresinden veya 0212 4737373 telefon numarası üzerinden yapılabilir.
- Başvuru esnasında Ziraat Bankası Bankkart Digitürk Kampanyası'ndan faydalanmak istenildiği belirtilmelidir.
- Kampanya, Digiturk Sporun Yıldızı, Digiturk Taraftar Paket alımlarında geçerlidir.
- Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile bu paketlerden birini alan yeni üyelere 250 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.
- Paket ücretleri, Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile 12 aya kadar taksitlendirilebilmektedir.
- Kampanya kapsamında belirtilen paketler dışında üyeliğinize paket eklemeniz durumunda eklenen paketler ayrıca faturalandırılır.
- Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira, 10 Eylül 2021 tarihinde yüklenecek olup tüm Ziraat Bankası POS'larında kullanabilir.
- İç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir.
- Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, kazanılan Bankkart Lira geri alınacaktır.
- Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 250 TL Bankkart Lira kazanabilir.
- Kampanyadan sadece bireysel Bankkart sahibi müşteriler yararlanabilir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar Asıl kart müşteri harcamasına dahil edilecektir. Ücretsiz kartlar kampanyadan yararlanamaz.
- Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Ziraat Bankası Üye İşyerine ait kampanyaya tanımlı POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir.
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Digiturk, kampanyaya ilişkin her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
Lenovo IdeaCentre 3 07ADA05 AMD masaüstü pc 1699 TL
Lenovo IdeaCentre 3 07ADA05 AMD 3020e 4GB 256GB SSD Freedos Masaüstü Bilgisayar 90MV009RTX
aylar önce bu fiyata almıştım yine gün içi indirimde düştü ben çok memnunum tavsiye ederim
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.420
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 99.632 (Bu ay: 323)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 547 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar