Garantiye verdiğimin ürünümün garantisi biter mi?
Bende Gigabyte B450M S2H anakart vardı görüntü vermemeye başladı 1 yıl garantisi vardı verdim yetkili servis tamir etti şimdi şubeye gelmesini bekliyorum ama verirken sistemde garantisi devam ediyor yazıyordu tamir edildikten sonra garanti süresi bitmiş diyor böyle bir şey var mı yani 1 seferlikmi bu garanti 1 yıl boyunca başka arızada garantiye yollayamayacak mıyım?
RX580 alınırmı?
Herkese merhaba ikinci el sistem topladım sadece ekran kartı kaldı 2000TL gibi bir bütçem var RX580 karar verdim XFX GTS RX580 diye bir kart buldum nasıl iyimidir GTS ibaresi ne anlama geliyor.
NOT:Bu fiyat bandında önerebilceğiniz başka kartlar varsa bakabilirim oyun için kullanıcam
İşlemci:Ryzen 5 3600x
Anakart: Gigabyte B450M S2H
Ram: 1x16GB 3200MHZ
AMD Flash cannot erase ROM hatası
Merhaba arkadaşlar, ekran kartımı UEFI yapmaya çalışıyorum. Videodaki gibi UEFI BIOS yaptım ve şimdi AMD Flash uygulamasından yüklüyorum ama program diyorum ve böyle hata veriyor. Çözümü bilenler yazabilirler mi?
NOT: Forumda mevcut bir çözüm mevcut fakat denedim olmadı unlock rom yazdı daha sonra girdim tekrar seçtim dosyayı program dedim aynı hatayı vermeye devam etti.
Video:
Secure Boot Actiktan Sonra Ekran Gelmiyor
Arkadaşlar merhaba geçen hafta sistem topladım 1-2 oyun yükledim güzeş akıcı canavar gibi ama Valorant indirdim ve Secure Boot özelliğini açmamı istedi giriş yapabilmem için gittim BIOS'a açtım sonra altta restore default keys diye bir şey vardı yanlışlıkla ona enterladım sonra PC kapandı tekrar çalıştı bu sefer görüntü gelmemeye başladı fanlar düşük RPM de dönmeye başladı arada bir yükseliyor hızları sonra tekrar aynı devirde gidiyor bilgisayarcıya verdim anakartı ya da CPU değişcez dediler bende kabul etmedim çok pahalı başka nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.
Anakart:Gigabyte B450M S2H
CPU: Ryzen 5 3600x
Ram: 1x16GB XPG
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 500 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware