Tüp mide ameliyatı ile antrenman
Arkadaşlar herkese selam öncelikle forumda yeni olduğumu ve kurallar hakkında pek bir bilgi sahibi olmadığımı hatırlatmak isterim. Bu nedenle bir hatam olursa simdiden kusura bakmayıniz.
Siz değerli üyelere cevabini sürekli araştırdığım fakat net bir cevap alamadığım bir konu hakkında danışmak istiyorum.
Yaşım 32 boy 188 çocukluk ve gençlik dönemimde obezite ile uğraştım. 25 yas civarına geldiğimde sıkı bir diyet ve kardio ağırlıklı antrenmanlar ile 142 kilodan 85 kiloya kadar düştüm ve bunu 2 sene kadar koruyabildim. Pandemi döneminde verdiğim kilonun tamamını üzerinde evlilik vb olay eklenince geri aldım ve 145 kiloya kadar yükseldim.
İkincisi denememde kilo vermeyi başaramadım ve haziran 2024 ayinda tüp mide ameliyatı oldum. Şuan itibariyle 95 kiloya kadar düştüm. Haftada 3 4 günümü spor salonunda geçiriyorum ve ortalama zorlukta bir antrenman yapıyorum. Ancak tahmin edeceğiniz üzere beslenme olayım aşırı derecede kısıtlı olduğu için günlük protein alımım ortalama 40 60gr arasında değişiklik gösteriyor. Sizce boşa mı kürek çekiyorum yoksa pes etmeden devam mı etmeliyim? bu gibi bir tecrübesi olan veya benim durumumda olan birisini çalıştıran varsa aranizda tavsiyelerini duymayı çok isterim.
Simdiden hepinize tanıştığıma memnun oldum.
Artık ben de aranizdayim :)
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 74 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket