Bazı sorularım var
Calistigim cağrı merkezinde son bir aydir ozellikle bazı calisanlari istifaya zorlayici bir politika var. Beni işten çıkarmak istediklerini biliyorum ama tazminat vermemek icin benim istifa etmemi istiyorlar. Bunun için de "göze batmayacak" illegallikler yapıyorlar. Örneğin birebir ayni iş tanimi ile calistigim 200 kişinin olduğu bir vardiya listesi var. 2 kasim ve 3 kasim tarihlerinde bu 200 kişi içerisinde yalniz bana 13:30-22:00 vardiyasi verilmis ve dikkat ederseniz vardiya saatleri gunun en verimli saatlerini kapsiyor. Ben bu durumu sgk ya şikayet edersem benim için sorun olur mu? Ayrıca daha sayamayacagim kadar adam kayirma torpil ve bilinçli olarak bazi personele kötü vardiyalar veriyorlar. Bilgisi olan arkadaşlar, inanin her tavsiyeniz benim için altin degerinde.
Merhaba arkadaslar,
İki yıldan fazla suredir cagri merkezinde calisiyorum. Ama işten ayrilmam gerekiyor ve acikcasi tazminat almadan ayrilmak istemiyorum. Şirket icerisinde mobbing, torpil vs. sayilabilecek çok şey var. Fakat bunlari kanitlamak epey zor. Bu sebeple en dogru yolun kendimi kovdurtmak oldugunu dusunuyorum. Aranizda benzer tecrubesi olan veya iş hukukundan anlayan varsa goruslerinizi merak ediyorum.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 157 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İş Kanunu, Sosyal Sigortalar ve Bireysel Emeklilik