KLAVYEM KİTLENİYOR
Merhaba, bilgisayarımı aldığım il günden beri (daha bir yıl bile olmadı) VALORANT oynuyorum. Tabiki başka oyunlar da oynuyorum. Ama valorant'a girdiğim zaman klavyem aniden kitleniyor, bir daha bilgisayarı yeniden başlatana kadar asla düzelmiyor. Güç tuşu dışında hepsi kitleniyor yani. Harici bir klavye taktığımda onu kullanabiliyorum ama bu benim dahili klavyemin kitlendiği sorununu çözmüyor, ben laptopun kendi klavyesini kullanmak istiyorum. Başka oyunlarda bu sorunla asla karşılaşmadım sadece valorantta yaşıyorum. Şu şekilde klavyem kitlenmiyor. Mesela oyunda maça gireceğim, maç başlayana kadar klavyenin kitlenmemesi için ses tuşlarından arttır azalt yaparak klavyeyi boşta bırakmıyorum, ilk maça girdikten sonra bir daha saatlerce dursa da kitlenmez. Ama oyunu başlattıktan sonra klavye bir dakikadan az bir süre bile olsa boşta kaldığında klavye kitleniyor. VALORANT'ın optimizasyon ayarından olabileceğini düşünerek tüm önbellek dosyalarına kadar (launcher da dahil) sildim ve tekrar indirip kurulum yaptım, sorun düzelmedi.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım