UYGUN FİYATLI GÜVENİLİR HOSTİNG!!!
Yeni Başlayanlar İçin Kolay Hosting Seçenekleri!
- Web siteniz için güvenilir bir temel arıyorsanız doğru yerdesiniz! Hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı hosting paketlerimizle projenizi hayata geçirin.
- Sınırsız bant genişliği, yüksek uptime garantisi ve 7/24 teknik destek ile web sitenizi her zaman güvende tutun. Hemen başlayın!
- Yeni başlayanlar için tasarlanmış kolay kullanım arayüzümüzle, web sitenizi hızlıca oluşturun. Profesyonel hosting hizmetleriyle hayallerinizi gerçeğe dönüştürün!
- Hosting ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyoruz! Paylaşımlı, VPS ve özel sunucu seçeneklerimizle büyümeye hazır olun.
- Web sitenizi hızlandıracak optimize edilmiş hosting paketleriyle tanışın. SEO dostu altyapımızla arama motorlarında öne çıkın!
- Yüksek performanslı sunucularımızla web sitenizi en iyi şekilde yönetin. Hızlı kurulum, kolay yönetim ve mükemmel destek!
- Fırsatlarla dolu hosting paketlerimizle web sitenizi güvence altına alın. Şimdi kaydolun, uzun vadeli alımlarda indirimleri kaçırmayın!
• Ücretsiz VDS Yönetim Paneli
• 30 GB SSD
• 2 GB DDR4 RAM
• 2 Core CPU
• 1Gbps Sınırsız Trafik
• İşletim Sistemi Windows
• 69.90TL/Aylık
• 40 GB SSD
• 4 GB DDR4 RAM
• 2 Core CPU
• 1Gbps Sınırsız Trafik
• 99.90TL/Aylık
• 40 GB SSD
• 6 GB DDR4 RAM
• 2 Core CPU
• 1Gbps Sınırsız Trafik
• 139.90TL/Aylık
VDS Sunucu Nedir;
VDS (Virtual Dedicated Server), sanal bir sunucu türüdür ve genellikle bir fiziksel sunucunun kaynaklarının sanal olarak bölündüğü bir sistemdir. VDS, kullanıcıya kendi başına bir sunucu gibi davranır, ancak aslında bir fiziksel sunucunun içinde yer alır.
Eva Bilişim - Dijital Dünyanız İçin Güvenilir Teknoloji Çözümleri
Eva Bilişim olarak, dijital projelerinizin ihtiyaç duyduğu tüm altyapı çözümlerini tek çatı altında sunuyoruz. İster küçük bir işletme olun, ister büyük bir girişim, teknolojiye dair her konuda güvenebileceğiniz çözüm ortağınızız.
Domain ve Hosting Hizmetleri: Web siteniz için güvenilir domain kayıt ve hosting çözümleri sunuyoruz. Yüksek performanslı sunucularımız sayesinde projelerinizin kesintisiz çalışmasını sağlıyoruz.
Reseller Hosting: Kendi hosting işinizi başlatmak mı istiyorsunuz? Eva Bilişim'in reseller hosting hizmetleriyle müşterilerinize kaliteli ve ölçeklenebilir çözümler sunabilirsiniz.
Oyun Sunucuları: Online oyunlar için optimize edilmiş yüksek performanslı sunucularımızla oyuncularınıza en iyi deneyimi sunun. Güvenilir altyapımızla kesintisiz oyun keyfi yaşatın.
DDoS Koruma: Siber saldırılara karşı işletmenizin ve projelerinizin güvende kalmasını sağlayın. Entegre DDoS koruma çözümlerimizle verilerinizi ve ağınızı tehditlere karşı koruyoruz.
SSL Sertifikaları: Güvenli internet trafiği ve müşteri güvenliği için SSL sertifikaları sunuyoruz. Web sitenizin güvenliğini artırarak kullanıcılarınızın güvenini kazanın.
Fiziksel Dedicated Server: Yüksek performans ve güvenlik ihtiyacı olan projeleriniz için fiziksel dedicated server çözümlerimiz ile tam kontrol ve üstün performans sağlayın.
Eva Bilişim olarak, teknolojinin hızla değişen dünyasında projelerinizi bir adım öne taşıyacak çözümler sunuyoruz. Güvenilir altyapımız ve profesyonel hizmetlerimizle işinizi dijital dünyada zirveye taşımaya hazırız.
Eva Bilişim - Güçlü Teknoloji, Güvenilir Hizmet
Daha fazla bilgi için: www.evabilisim.com
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 68 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama