Çamaşır makinesinde vınlama??? - Yardım
Merhaba, 1.5 yıldır kullandığımız çamaşır makinesinin son birkaç yıkamada arka planda bir vınlama sesi başladı. Problemin ne olduğu konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Doğalgazın Geçen senenin Beş katı Fiyatına Çıkmış olması
Yakında ısınma masrafları başlayacak… Bu sene gelecek faturalar şimdiden kabusa dönüştü,
Açıklandı
Girin bakın bakalım
İç Mimarlık
2021 TYT Yerleştirme tercihlerinde İç Mimarlık yazanlar?
Örneğin aşı olanlar, olmayanlar… Ya da TOGG hakkındaki başlıklar… Kendi sebeplerini açıklayıp, karşı tarafın görüşlerini dinlemek, farklı düşünüyorsa kendi görüşlerini açıklamak varken, neden tüm konular en hafif tabiriyle ağız dalaşına dönüşüyor?
KKTC’ye verilen Saray Sürprizi Hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yapacak başka işimiz yokmuş, ülke güllük gülistan gibi bir ortam varmışçasına yapılan saray müjdesi hakkında düşünceleriniz nedir? Şahsen ben şaşırtmaktan öte oldukça anlamsızca buluyorum bu yapılanı…
Babam Alzheimer
Merhaba
Herkese iyi bayramlar... Ailem ayrı bir şehirde, annem babam yaşlı insanlar.. Annem ben uzaktayken söylemek istememiş, bayrama yanlarına gelince öğrendim. Alzheimer başlangıcı var babamda.. Uzun yıllardır şeker hastası ve diyete vs hiçbir zaman dikkat etmedi. Zamanla gözleri durumdan etkilendi ve görme duyusunu neredeyse tamamen yitirdi.
Ama bu durum gerçekten herşeyin üstüne tüy dikti. Uyku düzeni karışmış, gündüz uyuyor, gece ayakta kimseyi uyutmuyor. İlaçlarını içmiyor. İçermeye çalışıyorsun içtim diyor. Tuvaletini bile düzgün göremez durumda..
Yakınları bu durumda olanlardan öneriler ve tavsiyeleri bekliyorum.
Ankastre tavsiyeleri - Önerileri
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 304
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.089 (Bu ay: 428)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 74 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri