Bimmercode ile Kodlama Yapmak
Arkadaşlar 2016 F10 520i aldım. Bimmercode programı ile ; Klimanın Kapalı Başlaması , Emniyet Kemer Uyarı süresi ayarını , Ekrana Dijital Hızı , Start-Stop'u Default olarak Kapalı olarak ayarladım. Ayrıca Sport+ programladım aktif oldu ama düğme ile seçerken ekranda Sport+ Yazısı çıkmıyor. Önceki f30'umda çıkıyordu.
Ama Arabayı kilitlediğimde Aynaların kapamasını bulamadım. Sisleri dönüş farı olarak nereden kodlayacağımı bulamadım. Arka stopların gündüz Hafif şeklide ayarlanmasını bulamadım. Birde koltukların Arabayı stop edip kapıyı açınca geri gitmesini yapamadım.
Bu konularda yardımcı olabilecek kimse var mı ?
Megane E Tech Şarj Konusu
Arkadaşlar bu başlık altında Şarj süreleri ve Şarj İstasyonları hakkında bilgiler ve deneyimler paylaşalım istedim.
Mesela ben iş yerime ZES 22kW Şarj cihazı aldım ve 1 kere Şarj edebildim sonrasında şarj edemedim. ZES gelip baktı ve sorunun araç yazılımında olduğunu yazılım güncellemesi gerektiğini söyledi.
İnternette biraz araştırdım ve Vestel Şarj cihazlarında Megane E Tech araçlarda bu sorunla karşılaşanlar olduğunu gördüm. Perşembe günü yazılım güncellemesi için Servise gideceğim umarım sorun düzelir.
Araç Kamerası
|
SAMSUNG ES7000 UYDU SORUNU
|
|
IP İle çekilen video ve resimler ..
Paralell Desktop
|
3G Unrestrictor İle FaceTime
|
Video ve resim çekme
Mail ve mesaj sesi ..
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 6.251 (Bu ay: 312)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar