Herkese merhabalar,
2014 Model Ranult Clio 1.5 dci Icon model aracım bulunmaktadır. Aracımda durup frene bastığımda start stop devreye giriyor ve araç sönüyor ancak ayağım frende olmasına rağmen 3-4 saniye sonra araç çalışıyor. Normalde ayağımı frenden çekmediğim sürece aracım duruyordu 30-40 saniye sonra ayağımı frenden çektiğim gibi de çalışıyordu. Şimdi dediğim gibi sadece 3-4 saniye boyunca araç duruyor sonra tekrar araç çalışıyor. Hangi ustaya gösterdiysem yapamadılar. En son akü gerilim kaptörü sıkıntılı dediler 3000 TL verdim. Değiştirdiler yine aynı. Birisi bunun beynine format atacağız gibi bir şey dedi zannımca bir yazılım güncellemesi yaptı yine çözülmedi. Kimisi aküden dedi aküden olsa start stopun hiç devreye girmemesi lazım devreye girip 3 saniye çalışmaz. Keza start stop arızası da almıyorum.
Niyeyse kolay bir çözüm yöntemi var ancak ya ustalar bilmiyor ya da daha fazla para almak için aracın 4-5 gün kalması lazım diyorlar. O yüzden başına böyle bir durum gelen var ise ve beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
Not: Mersin'de oturuyorum.
Yardımınız için teşekkürler.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 45 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri