Arkadaşlarım Merhaba. Linkini verdim videodaki gibi sorhts videolarıma yazı yazmak istiyorum. Bu tarz yazı yazabileceğim programlar önerir misiniz? Daha önce CAPCUT kullanıyordum,, Ama şu anda para olduğu için kullanamıyorum.
Yazdırdığım makaleleri özgünlük Testi yapıyorum %100 temiz çıkıyor. Acaba böyle bir iş olur mu? dedim.
Ben fiziksel engeliyim farklı kazanç yoları deniyorum 🙂
Fifa15 için güzel bir yama arıyorum.
Yeni bir laptop aldım oyun için değil ama işler bittince fifa atıyorum.
Fifa 15 yükledim ve güncel bir yama arıyor baktıgım yamalar baya yüksek boyutta sizin tavsiyeniz var mı?+
Toshiba smart tv'ye disney plus geldi mi?
Toshiba smart tv disney plus geldi mi?
2 tvbox arasında kaldım lütfen yardım.
bu iki model arasın da kaldım, xa95 2gb ramli ama youtube ve facebook gruplarında o tavsiye edildi.
x95 4 gbli ama bazı sorunları varmış galiba, kararsız kaldım lütfen yardım.
Buyfun XA95 F3
Buyfun X96 Max Plus
Servis çağırmalı mıyım?
Merhaba 2 hafta önce aşağıdaki Tv yi aldım ben toshiba diye aldım megerse toshiba tv yi vestel almış, neyse tv güzel hatta görüntü kalitesi çokiyi wifi güzel,saatlerce netflix izliyorum sıkıntı olmuyor.
Not: daha önce samsung vardı
yannlız youtube izlerken donma oluyor, donuyor tv yi kapayıp açıyorum tekrar youtube gir videoyu bul falan, falan.. Sizce bu sorun için servisi çağırmalı mıyım?
32 inç TV Tavsiyesi lütfen.
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta içinde 32 inç tv alıcam tavsiyeniz olursa sevinirim.
netflix ve youtube olursa iyi olur.
benim düşündüğüm tv bu
Samsung T290 vs Huawei T8
|
1.500TL bütceye tv tavsiyeniz var mı?
Samsung Galaxy TAB 3 ( T310 ) Orjinal Yazılım Nasıl Yüklenir.
|
İbaret-i tekerrür yaşananlar hala aynı
Bıraktığın yerdeyim adımlarım hala aynı Hala hayallerin başrolündesin Vapurlar, rüzgarlar, sokaklar hepsi aynı Da Poet- Dur Dünya |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 585
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 47.433 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic