Razer Deathadder Essential model bir mouse'm var. Garantisi bitti maalesef. Altındaki lazer yanmıyor. Ve fareyi bilgisayara taktığımda imleç ekranın sol üstüne doğru sabit bi doğrultuda aynı hızda kayıyor. Başka bir fare bağladığımda ve imleci başka yere götürdüğümde yine aynı şekilde sol üste doğru kaymaya devam ediyor. Bu razer'in nerede teknik servisi var Bursa'da onu da bilmiyorum, zaten garantisi de bitti. Fareyi açtım belki benim yapabileceğim bir şeydir diye de yok ya. Ne yapmalıyım?
Samsung UE40ES6340S KABLOSUZ BAĞLANTI SORUNU
Samsung UE40ES6340S 3D televizyonumuz var, eski bir televizyon.. 10 sene olumuştur alınalı , tek sıkıntısı artık internete bağlanamıyor olması.
Bu televizyon alınırken 10-11 yaşlarında idim. Nasıl kurulduğu hakkında da pek bi bilgim yok. Arkasında TP-LINK TL-WN725N Adaptörü var bir tane. Laptop'a takıldığında ışığı yanıyor ancak televizyonda yanmıyor. (Televizyonun USB girişi bozuk değil bu arada flash bellek'ten video falan açmak istediğimde açabiliyorum.) Bu adaptörün driver'ı da güncel. Yani sanıyorum ki eskiden de bu adaptörle bağlanıyordu.
Factory reset attım, yazılım güncellemesini yaptım her şeyi 0'dan kurdum ancak yine de bağlanamıyorum.
Kablolu ağa bağlanmak da bir seçenek, denemedim. Ama modem ile birbirilerine uzaklar, deli uğraştıracak. Şu kablosuz bağlantının olamayacağından emin olmadan yapmak istemiyorum bunu.
Kablosuz ağa bağlanmak için girdiğim menü'de "sonraki" butonuna tıkladıktan sonra karşıma kablosuz ağlar aranıyor ekranı geliyor, biraz yükleniyor ve sonra hiçbir şey değişmeden ekran kapanıyor.
Televizyondan, internet işlerinden pek anlamam etmem. Çok basit bir yeri mi kaçırıyorum acaba diye sormak istedim servis falan çağırmadan önce. Fikri olan var mı?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad