Daha önceden bir lisans programına kayıtlıydım ve kayıtlı olduğum okul, tecil işlemini otomatik olarak benim adıma yapmıştı. Bu sene tekrar sınava girdim ve bir ön lisans bölümüne yerleştim kayıt yaptırmak için de kayıt döneminde önceki bölümümden kaydımı sildirip yeni yerleştiğim ön lisans programına kayıt yaptırdım. Fakat şu an hala önceki bölümümden kalan tecil devam ediyor. Anladığım kadarıyla yeni bölümümde de tecil işlemi tekrardan otomatik olarak yapılacakken reddedilmiş, sebebi de "teklif edilen erteleme süresinden daha uzun süreli mevcut ertelemesi olduğundan." okulun bilgi sistemi sayfasında bu şekilde yazıyor. Okul aynı okul bu arada. Yani hala önceki bölümümün tecili devam ediyor yine girdim bir kontrol ettim. Bir işlem yapmam gerekiyor mu? Tecilimin mevcut kayıtlı olduğum bölüm üzerinden mi yapılması gerekir? Ağustosta sildirmiştim eski lisans bölümümden kaydımı, ertesi gününde de şu an aktif olarak okuyor olduğum önlisans bölümüne kayıt yaptırdım tecilim hala devam ediyor.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic