whatsapptaki fotoğraflar açılmıyor
Arkadaşlar merhaba, dün Whatsappta ayarlara girdim sağ üst tarafta artı tuşuna bastım. Hesap ekle yazıyordu ona tıkladım. Sonrasında yükleniyor yazan bir sayfa açıldı. Ama yükleniyor yazısı bir türlü bitmiyordu. Bende bundan dolayı whatsapp uygulamasını kapattım. Sonrasında tekrar uygulamaya girdim. Girdiğimde kendi oluşturduğum gruptaki bütün fotoğrafları, medyaları görüntüleyemiyorum. Fotoğrafa tıkladığımda üzgünüz, bu medya dosyası dahili belleğinizde mevcut değil hatası veriyor. Başka kişilerle olan sohbetlerime de baktığımda fotoğraflarımın ve medyalarımın hiçbiri açılmıyor ve üzgünüz bu medya dosyası dahili belleğinizde mevcut değil hatası veriyor. Benim whatsappta bir sürü kişiyle olan sohbetim var. Hiçbirinde medyalarımı görüntüleyemiyorum. Hepsi dün whatsappta ayarlara girip hesap ekleye tıkladıktan sonra açılan yükleniyor yazısının bitmemesinden dolayı benim whatsappı kapatıp açmamdan dolayı oldu. Telefonumdan dolayı bu sorunu yaşadığımı düşünmüyorum. 6 senelik bütün fotoğraf, video ve medyalarım düne kadar hepsini görüntüleyebiliyordum. Hiçbir sıkıntı yoktu. Çok saçma bir hata bu benim bir sürü medyam olması gerekiyor whatsappta. Sayısı tahminen 1000-2000 arasında. Lütfen bütün eski medyalarıma ve fotoğraflarıma ulaşmama yardım edin.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma