Fiesta hararet problemi
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta aracıma bakım yaptırdım. Bu hafta uzun yola çıkmıştım ki 25km gittikten sonra hararet lambası yandı. Daha sonra test menüsünden araç soğutma suyu sıcaklığını izledim normalde 105 derecede fan açıp hemen 95'e düşüyordu fakat şu anda düşmüyor ve yükseliyor. İlginç olan şu ki aracı yüksek devirde kullandığımda hararet düşüyor (5-7bin devir) ama normal devirde hemen 120 seviyelerine geliyor. Usta sorun yok dedi ama ben olduğuna eminim yedek su deposundaki su ılık hararet anında bile fanda çalışıyor. Sebebi nedir sizce (fan müşürüde değişti), Araç 2009 benzinli fiesta
Benzinli aracın gürültülü çalışması
Merhaba arkadaşlar 2009 model 1.4 benzinli fiestam var. Alalı 6 ay oldu baskı balatası, bobini, buji takımı 1.5 ay önce değişti. Aracı ilk aldığımda ses yoktu şu anda 2 problemim var 1.si debriyajdan ayağımı çektiğimde boştayken tık diye bi ses geliyor ve motorun devri hafif oynuyor sonra normal çalışıyor. 2. Olarak motor ilk aldığıma göre çok sesli çalışıyor müzik sesi açıp bastırmaya çalışıyorum araca binen arkadaşlarımda bu konuyu fark ediyorlar. Bu ses şıkırdama sesi gibi değil bildiğimiz motor sesi çok geliyor hızlandıkça dahada artıyor. (Not: araç 190binde bakımları 193 binde geliyor)
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 112 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Konu Dışı