Bildirim
C
@CMXBABO

"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,
Şu an 16 Mbps hız alabileceğim bir ADSL altyapısı kullanıyorum, ancak bana sadece 13 Mbps hız veriyorlar. Hızım sürekli olarak bu değeri gösteriyor ve bu konuda herhangi bir iyileştirme yapılmıyor. Yaptığım internet altyapı sorgulamalarında bölgemde VDSL Hipernet altyapısı bulunduğu ve hızın 70+ üstü Mbps civarına kadar çıkabildiği gözüküyor. Türk telekom altyapı kullanıyoruz.
Benim sorum şu:
- Neden 16 Mbps’lik ADSL altyapım varken sadece 13 Mbps hız alıyorum? Hızımda düşüş olmasının nedeni nedir, altyapıda bir sorun olabilir mi?
- Bölgemdeki VDSL Hipernet altyapısına nasıl geçiş yapabilirim? Hangi adımları izlemem gerekiyor?
- VDSL’e geçiş yapmam durumunda hızımda nasıl bir artış bekleyebilirim? ADSL’den VDSL’e geçiş bana ciddi bir hız artışı sağlar mı?
- Fiyat artışı olur mu? VDSL altyapısına geçiş yaparsam mevcut tarifemin fiyatı artar mı, yoksa aynı fiyatla devam edebilir miyim?
- VDSL altyapısı bölgeme ne zaman gelir? Hızlı bir geçiş mümkün mü yoksa belirli bir süre beklemem mi gerekecek?
- Geçiş sırasında herhangi bir kesinti ya da sorun yaşar mıyım? ADSL’den VDSL’e geçiş sırasında dikkat edilmesi gereken herhangi bir şey var mı?
CMXBABO (CMX OFFİCİAL) · Klavye, Fare, Joystick, Gamepad altına konu açtı.
3 ay
Havit H2007U ALINIR MI?
Havit H2007U alınır mı fiyatına göre daha iyi alternatifi varmı yardımcı olur musunuz?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 132 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 132 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları

İkinci El Referansları