Kripto Auto Trade ve Yeni Çıkan Coin Alım Programı
Merhaba arkadaşlar, ufak bir miktar ile binance üzerinde alım satım yapmaya başlamam ile beraber konunun evrildiği noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum:
Öncelikle kendim alım satım yapıp ufak da olsa para kazanmak istedim. Ardından yapay zekanın bu işi benden daha iyi yapabileceğini farkettim. Sürekli yapay zeka'ya coinleri paylaşıp analiz yaptırıyordum. Sonra api üzerinden bota bağlarsam daha hızlı ve düzgün işlem yapabileceğimi farkedip bunu bilgisayarımda çalışan bir program haline getirdim. Ardından arkadaşlarımın da isteği üzerine bir arayüz yapıp onların kullanabileceği formata getirdim derken geliştire geliştire en sonunda kendi kendini eğitebilen, 7-8 farklı methodda analiz yapıp bir overall skor belirleyip ona göre otomatik alım satım yapan bir program yapmış oldum. İlk denemelerde gerçekten güzel sonuçlar aldık. %5 stop-loss %2 take-profit gibi oranlarda hızlı hızlı sürekli işlem ile totalde güzel kazançlar bıraktığına tanık olduk. Ancak unutmamak lazım ki sonuçta bu program da bir alım ve satım yapıyor. Kar yapma olasılığı yüksek de olsa zarar ettirme olasılığı da var. Neticede bir yatırım aracı sadece.
Görülen eksik noktalar vs. olabilir. Geri dönüşler çok önemli. Her geri dönüş dikkate alınıp ona göre geliştirmeler düzenli olarak paylaşılacak.
Bu programa bir lisans sistemi de kurdum ancak (yalnızca Türkiye forum siteleri olmak üzere) forumlarda düzenli olarak ücretsiz lisans paylaşımı yapacağım.
Program Hakkında:
► Teknik Analiz Destekli Akıllı Alım/Satım
- RSI, MACD, Bollinger Bantları analizi
- Gelişmiş trend takibi ve momentum analizi
- Özelleştirilebilir göstergeler ve stratejiler
- Dinamik al/sat sinyalleri
► Tam Otomatik İşlem Yönetimi
- Anlık fiyat takibi ve otomatik pozisyon alma
- Stop Loss ve Take Profit sistemi
- Risk bazlı pozisyon büyüklüğü hesaplama
- Çoklu pozisyon yönetimi (max 5 adet)
► Güvenlik ve Risk Yönetimi
- SSL şifreli API bağlantısı
- Özelleştirilebilir risk limitleri
- Detaylı işlem logları
- Anlık hata bildirimleri
► Modern Arayüz
- Koyu tema tasarım
- Canlı işlem takibi
- Detaylı grafik ve analizler
- Çok dilli destek (TR/EN/ES/DE)
📊 Özelleştirilebilir Parametreler:
- Timeframe seçimi (1m - 1d arası)
- Stop Loss yüzdesi
- Take Profit hedefi
- Maksimum USDT limiti
- Pozisyon başına risk oranı
- Minimum alım skoru
⚡ Avantajları:
- 7/24 otomatik işlem
- Duygu kontrolü olmadan tarafsız alım/satım
- Anlık fırsat yakalama
- Detaylı performans raporları
- Kolay kullanım
💎 Kimler İçin Uygundur:
- Kripto para yatırımcıları
- Aktif trader'lar
- Portföy yöneticileri
- Pasif gelir arayanlar
⚠️ Risk Uyarısı: Kripto para piyasalarında işlem yapmak yüksek risk içerir. Bot kullanımı bu riski tamamen ortadan kaldırmaz. Yatırımlarınızı risk yönetimi prensiplerine uygun şekilde yapmanız önerilir.
Ayrıca yeni conileri listelendiği gibi satın alım yapıp belirlenen oranda kara ulaşınca satışını yapan program da paylaşacağım. Onu da çok yakında sizlerle paylaşacağım. Konuya gelen geri dönüş ve tepkilere göre lisans paylaşımlarına başlayacağım. Herkese iyi forumlar, umarım herkes gönlünce kazanır
İndirme Linki:
Görsel:
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 44 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kripto Para ve Madencilik