bilgisayar açılmıyor
Geçen sene topladığım masaüstü bilgisayarım tayin geldiğim köyde çalışmamaya başladı. Daha önce hiçbir zaman açılmama gibi bir problemle karşılaşmamıştım ancak bir ay kadar önce kasa düğmesine basmama rağmen çalışmadı, herhangi bir tepkime vermedi. Yarım saat uğraşlar sonucu kasayı çalıştırabilmiştim. O günden sonra hiç açmadım ancak geçen hafta yine aynı sorunla karşılaştım. Kasa düğmesine basmama rağmen hiçbir tepki vermiyor. Evin elektriğiyle alakalı olabilir mi? Neticede 35 yıllık elektrik tesisatı kullanıyorum. Yarım saat uğraşlar sonucu dediğim sadece kasanın içini açmak kabloları çıkarıp yeniden takmak falandı. Ama neden böyle bir sorun veriyor anlamıyorum.
Mobil cihazımda diğer uygulamalar kullanımdayken ön planda şeffaf bir şekilde bir resim dosyasını göstermesini istiyorum. Mesela bir çizim uygulamasındayken referans resmi şeffaflaştırıp üzerinden geçerek çizim yapacağım. Böyle bir uygulama mevcut mudur? Cihazım S24 Ultra
Arkadaşlar PUBG mobile oyunundaki butonları büyük yaptığım zaman ekranı göremiyorum. Küçük yapınca da çoğu zaman butonlara tıklayamıyorum. Şeffaf yaparsam da tuşları net göremediğim için parmaklarım yanlış yerlere kayıyor. Ben de alternatif bir çözüm olarak butonlarımı büyüterek şeffaflığını sonuna kadar kısıp, ekrandaki butonların yerlerine küçük işaretler koyarak yerlerini de görmemi sağlayacak bir yöntem düşündüm. Anlatmak istediğim şey aynı Crosshair uygulamaları gibi çalışan PUBG butonlarım olduğu yere işaret veya ibareler koyabileceğim (bir resim dosyası, PNG dosyası gibi) bir mobil uygulama var mı arkadaşlar?
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 50 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Samsung