Reddit'te hesabın anında silinmesi
Arkadaşlar daha önce hiç reddit hesabım olmadı yani dolayısıylada kötü davranista falan bulunmadım hiç. Kayıt olduğumda hesap açılıyor ama en fazla 1 gün içinde banlanıyor profil resmi yuklediysem kaldiriliyoe kullanici adim kaldiriliyor. Diyelim profil resmi yuklemedim ve onlarin verdigi kullanici adini aldim yinede hesap banlaniyor paylasim falan yapamiyorum. E posta ilede kayit oldum numaraylada sonuc ayni. Oraya kayit olanlar bilgilendirebilir mi
Sizce aykut elmas'ın burun şekli nasıl
Eski filmlerin yeni filmlerden daha güzel olması
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama eski filmler cidden daha kaliteli oluyor. Yeni çıkan filmlere bir türlü ısınamıyorum. Eski filmleri sürekli açıp tekrar tekrar izliyorum daha çok zevk veriyor. Şimdi ki filmler hep kendini tekrar eden filmler gibi
Sosyal medya artık midemi bulandırıyor
Biraz instagram'a gireyim diyorum ve her seferinde sırf biraz ilgi, beğeni almak için kırk takla atan, kendini şekilden şekile sokan insanları görüyorum. İnsanların hayatına karışan birisi değilim ama cidden sırf biraz beĝeni almak için iğrenç şeyler yapan insanları görmek midemi bulandırıyor. Biri karısını pazarlar diğeri kocasını nasıl aldattığını zevkle anlatır. Kimi orasını burasını sırf begeni almak icin kullanir. Yani şunu söylerken çekiniyorum ama iki beğeni alacam diye yemeğe osurup yiyeni bile gördük gerisini siz düşünün
Silent Hill müzikleri psikolojiyi çok etkiliyor
Ne zaman silent hill müziklerini dinlesem gerçekten çok garip hissediyorum bilinçaltıma etki ediyor sanki kendimi orada hissediyorum özellikle gece uyurken dinlediğimde çok garip rüyalar görüyorum. Sizde bunu fark ettiniz mi
Hiç borcum olmamasına rağmen kredi çekemiyorum
Keanu Reeves: Her zaman ölümü düşünüyorum
Hayatın Anlamsızlığı
Yıllardır bunun içindeyim. Her gün hissederim. Hayatın anlamını bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum. Ne yaparsak yapalım eninde sonunda her şeyin hiçliğe gittiği açıkça ortada. Şu an dünyada ki en zengin insan en ünlü insan birçok şey başarmış veya başarmamış insan öldükleri andan itibaren tamamen aynı konumda oluyorlar eşitleniyorlar. Doğmadan önce bizi hiç etkilemeyen şeyler öldükten sonrada aynısı olacak belki milyarlarca şey yasanacak ama hicbirini hissetmeyecez. Ölümü düşündükçe gözümü yükseklere dikemiyorum anlık olarak yaşamayı tercih ediyorum. Chester Bennington'un dedigi gibi; 'ne yaparsam yapayım en sonunda hiçbir şeyin önemi kalmıyor'. Peki siz ne dusunuyorsunuz? Sizce gözü yükseklere dikmeye değer bir hayat mi yoksa anlık mı yaşamayı tercih ediyorsunuz
Belarus'a gitmek için sadece pasaport yeterli mi?
Önce rusya'ya gezmek için gitmeyi düşünüyordum ama vize işleriyle uğraşmak istemedim. Belarus'a gitmek istiyorum vize gerekmiyormuş sadece pasaport yeterli deniyor ama bir yorum gördüm tam oraya girerken kapıda vize uyguluyorlar diyor bu ne demek ve gercekten dogru mu yoksa direkt pasaport ile hemen giriş yapabilir miyiz
Tırnak Enfeksiyonu
Birkaç ay önce tırnak enfeksiyonu geçirmiştim ve iyileşmesi aylar sürdü. Tırnağım tamamen kökten kopmuştu ve aylarca tırnak çıkmadı. Şimdi yeni çıkmaya başladı ama çok düzensiz ve kötü görünümlü olarak çıkıyor. Başlangıçta böyle olup bir süre sonra eskisi gibi görünebilir mi
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.081 (Bu ay: 2.081)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic