50-75K bütçe ile hepsiburadadan hazır sistem önerisi
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Ben oyun oynamak için güzel bir hazır sistem istiyorum. Online oyun veya iş için gibi gereksinimlerim yok. Yıllardır orta kalite PC alıp sonra pişman olan biri olarak bu sefer beni daha uzun yıllar götürecek bir sistem istiyorum. Örneğin 3 yıl önce laptop aldım 1650 Ti ve şu an iyice çöp oldu. Bilgisayar özellikleri vs. isim olarak işlemcileri ekran kartlarını biraz biliyorum ama derinlemesine anlamıyorum. Belirttiğim gibi sadece oyun oynamak için istiyorum ve Online ile işim olmadığından ekran hızı vs işim yok. Bana donmasın ve çok iyi grafiklerde rahatça yıllarca oyun oynayayım yeterli.
Bütçem 50 bin-75 bin arası gibi şu an için. Bahsettiğim bütçe Hepsiburada için geçerli çünkü vade farksız 12 taksit imkanı var şu an o yüzden oradan almam lazım. Hazır sistemleri Hepsiburada'dan almayın gibi yazılar gördüm forumda sizin fikriniz nedir? Eğer oradan almazsam hiçbir yerden alamam gibi çünkü 12 taksit işi zorunlu benim için. Benim bulduklarım hep bütçeyi son kuruşuna kadar zorluyor ve bu da benim gibi hikayeli oyunlar oynayan online vs kasmayan bi oyuncu için gerekli mi bilemedim. Varsa tavsiyelerinizi yoksa benim bulduklarım hakkında fiyatı çok mu pahalı veya iyimi gibi yorumlarınızı bekliyorum.
Son Giriş: 39 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 181 (Bu ay: 181)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sistem Tavsiyeleri