![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
FC25’te Ana Menüde Takılmalar
FC25 oyununda ilginç bir sorun yaşıyorum. Oyun içinde (90 FPS’e sabit) sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum, ancak menüde gezinirken ara sıra takılmalar veya kasmalar oluyor. Bazen takılmalar o kadar kötüleşiyor ki oyunu kapatmak zorunda kalıyorum.
Bilgisayarımın özellikleri oyun için yeterli ve bu sorun sadece menüde yaşanıyor, oyun içinde değil. Sürücüleri güncelledim, arka plandaki uygulamaları kapattım ve ayarları optimize ettim ama sorun devam ediyor. Herhangi bir tavsiyeniz veya çözümünüz var mı?
Merhaba,
Arayüzünde, getiri yüzdesi vs gibi bilgileri gösteren kullanımı kolay ve arayüzü easy-to-use olan banka önerisi gerekmekte. Aynı zamanda da kesintisinin minimum olması istiyorum.
Maaş hesabım Ziraat bankası fakat arayüzü çok kötü. Yapıkredi ve İşbankasını beğeniyorum fakat orada da kredi kartlarını öderken, maaş bankama para aktarırken EFT ücreti alacak.
İşbankasının Nays uygulamasını buldum fakat kullanım kolaylığı sağlamıyor, iki kere işlem yapmak gerekiyor onda da, İşbank > Nays > Ziraat şeklinde.
EFT ücreti almayan banka varsa, o da tercihimdir.
Paramı çoğunlukla para piyasasında tutacağım, uzun vadede de diğer fonlara yöneleceğim.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 159 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor Oyunları
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)