Bildirim
@Psikolog Nurullah Doğru
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Psikolog Nurullah Doğru (Nurullah Doğru) · Sağlıklı Yaşam forumuna bağlantı gönderdi.
4 gün
Antalya Psikolog | Konyaaltı Psikolog | Online Psikolog
Uygun ücretli psikoterapi hizmeti için ulaşın. | Konyaaltı Psikolog Nurullah Doğru | Online psikolog | Antalya En İyi Psikolog | Antalya Psikolog Fiyatları |
Merhaba, ben Psikolog Nurullah Doğru. Antalya Konyaaltı’nda danışan kabul ediyorum.
Yüz Yüze ve Online Terapi Seçenekleri
Konyaaltı’ndaki ofisimde yüz yüze terapi hizmeti sunuyorum. Zaman ya da mesafe engeli yaşayanlar için ise online terapi ile destek sağlıyorum.
Detaylı bilgi için www.antalyadogrupsikolog.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Hakkında
Meslek: Psikolog
İlgi Alanları: Psikoloji, Sağlık
İlgi Alanları: Psikoloji, Sağlık
Hakkımda:
Merhaba, ben Psikolog Nurullah Doğru. Lisans eğitimimi Psikoloji alanında tamamladıktan sonra, bireylerin zihinsel ve duygusal sağlığını desteklemek için çeşitli eğitimler aldım ve uzmanlık çalışmalarımı geliştirdim. Şu anda Antalya'da bireysel danışmanlık hizmeti sunuyorum. Çalışmalarımda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yöntemini kullanarak, danışanlarımın yaşam kalitesini artırmayı ve karşılaştıkları zorluklarla başa çıkabilmelerini sağlamayı hedefliyorum. Depresyon, anksiyete, ilişki sorunları ve stres yönetimi gibi pek çok konuda danışmanlık hizmeti veriyorum. İnsan odaklı ve çözüm merkezli bir yaklaşımı benimsiyorum. Her bireyin kendine özgü ihtiyaçları olduğuna inanıyorum ve bu doğrultuda özelleştirilmiş terapi yöntemleri uyguluyorum. Eğer siz de bir uzman desteği almak isterseniz, bana ulaşmaktan çekinmeyin. antalyadogrupsikolog.com web sitem üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. |
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları