Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
Merhaba arkadaşlar,
Bugün gerçekten zor bir durumdayım ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Üniversite eğitimime devam edebilmek için çok çabalıyorum ama ailemin maddi durumu günden güne daha da kötüleşiyor. Şu ana kadar başvurduğum burslardan hiçbiri olumlu sonuçlanmadı ve şu an tek başıma bu yolculuğa devam etmeye çalışıyorum.
Şu anda bir kafe de çalışıyorum. Çalıştığım yerin yoğunluğu ve iş saatleri gerçekten çok uzun; gün boyunca mutfakta yemek hazırlıyorum, siparişleri yetiştirmeye çalışıyorum ve çoğu zaman tükenmiş hissediyorum. Ancak bu işten kazandığım para, sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamama yetiyor, eğitimime dair herhangi bir şey almak için hiç birikimim olmuyor. Bu yüzden, Amazon Wishlist’ime eklediğim ürünler bana gerçekten büyük bir yardımcı olabilir. Özellikle orada yer alan kitaplar, profesörlerim tarafından bizzat istendi. Bu kitaplar, derslerimde başarılı olabilmem için çok kritik.
Eğer isterseniz, öğrencilik durumumu belgelemek için öğrenci belgem gibi evrakları özelden gönderebilirim. Yardımcı olabileceğiniz her şey gerçekten çok değerli olacak. Maddi olarak yardım edemeyenler de olabilir, bunu çok iyi anlıyorum. Ama belki tanıdıklarınızdan biri aracılığıyla bir katkı sağlanabilir ya da bir şekilde yönlendirebileceğiniz bir şeyler olabilir. Yardımlarınız, bu zor zamanlarda bana büyük bir moral kaynağı olacak.
Şimdiden her şey için çok teşekkür ederim, desteğiniz benim için çok kıymetli.
Wishlist:
Şimdiden çok sağolun. Kendinize iyi bakın.
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 31 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite ve Bölüm Tavsiyeleri ve Rehber Konular