forumda kitlenin konudan konuya değişimi
kitleler enteresan değişiyor. ve aşırı radikal bir şekilde. sanırım buranın aktifliği ortalamaya kıyasla düşük. ama iq ortalaması daha yüksek.
foruma alımlara iq testi gelsin
klasik gitar yardım
gitar calmaya başlayacağım öneri bir kanal-web sitesi var mı?
ne bu gerginlik
Herkes ayrı bi gergin. Normalde çok sakinimdir, insanlar antidepresan alıp gezdiğimi düşünür. İnsanların bu gerinliği beni çileden çıkarıyor. Toplumsal olarak fazla kutuplaştık. İnsanların maddi kaygıları artık onları herhangi bir sosyal kaynaşmadan alıkoyuyor. İletişimsizlik had safhada. Bu sosyal çürümeden kurtulmanın bir yolu var mı? Bazen bu ülkeden gidersem daha iyi hissedebilirim diye düşünüyorum.
bilmiyorum
bilmiyorum
Bilinci oluştuktan sonra geçen toplam zamanın yüzde yirmisini; sosyal medyada filtrelenmiş, sansürlenmiş ve sığ bir ideolojinin tacizi altında geçiren akranlarım gerçek hayatla yüzleşmediği süreçte, tabiri caizse ev kedisi kıvamına gelmiş. Bunu fark etmek için sadece eski yks videolarını izlemeniz yeterli.
Eski youtube yks öğrencileri stereotip olarak çocukluğunda izlediği kurtlar vadisi pusu etkisiyle hafif zampara, cinsiyetini benimsemiş, fosforlu pelinsu düşmanı ve son derece çalışkan öğrenciler. Günümüze doğru geldikçe, cinsiyet rollerinin karıştığını ve video çeken tayfanın zamanla türkçesinin zayıfladığını görmek ilk gözümüze çarpan farklılıklar oluyor.
Genel bir yumuşama var.
İzlenen yks öğrencilerini ele alacak olursak genel özellikleri:
-Endüstrinin kölesidir
-Fosforlu kalem kullanır
-Her üç videoda bir anksiyetesinden bahseder
-Muhtemelen kız
-Yorumlar Cem Yılmaz’ın business class pilot şakasından hallicedir
-Sütlü kahve içer
-Koçluk alır
-İşler kodu paylaşır
bu gidişattan sıkılıp foruma sığındım
bu huzursuzluk meyvesini vermeli artık!
youtube ve ders
artık çok sıkıldım video izlemekten mebden okuyorum
ayt matematik neredesiniz
ben trigonometri bitirdim sizler nerdesiniz
bu nesil niye böyle soft
herkes bi ağlamanın peşinde. nerede bu active warrior street killers?
911lightsout çağrını aldım, güçlü bir forum için ben de varım. bunu okuyan kardeşim, sen de var mısın?
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.405 (Bu ay: 2.405)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 44)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar