Askerlik yeri ve sağlık durumu
Herkese merhaba!
Başvurumu yaptım grev bitince ilk iş muayene olup anladığım kadarıyla mayısta acemi kışlasına gidiyorum. Şimdi benim anksiyetem var. Doktora hiç gitmedim, kısacası ilk başlarda yoğun kaygı aşırı sinir sistemimde yoğun kenetlenme vb..vb.. durumları ardından türkçe/ingilizce internette tıbbi sitelerdeki araştırmalarım sonucu bu durumun adının anksiyete olduğunu ve ilaçların kökten bir çözüm olmadığını sadece sinirleri baskıladığını öğrendim doktora gidip ilaç almanın bunu yenmeme verimli bir katkısı olmayağı bunu iç dünyamda yenmem gerektiği çıkarımında bulundum herneyse, bu konuda çok çabaladım kendimi geliştirdim. İç çözümleme meditasyon kısacası zihin yoluyla stabil huzurlu mutlu bir şekilde yaşayabiliyorum. Ve başlı başına askerlik olgusundan kaçınmak gibi bir niyetim yok zaten istesemde anladığım kadarıyla psikolojiden muaflık çok ekstrem uç bir sorun olmadıça verilmiyor.
Ancak çok aksi, okuduğum bazı askerlik anılarında olduğu gibi korku senaryosu bir kışlada, psikopat bir general yada erlerin olduğu bir ortamda. Normal anksiyetesi olmayan birini bile zorlayacak bir durumun bende 2-3 kat daha yoğun anksiyete atağına sebep olabilecek etkileri olabilir... Bu konuda acemi birliğinde konuşabileceğim birisi belki benim daha sakin batıda bir yere atılmam konusunda tavsiye görüş bildirebilecek bir uzman? Doğu-batı da değil asıl mesele çok sorun çıkma potansiyeli daha az olarak bilinen bir yere kendimi yollatmanın bir yolu var mıdır?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic