Öncelikler herkese selamlar arkadaşlar iyi sosyaller. Bilgisayar sistemlerimi komple yenileyeceğim(klavye-mouse-mouse pad-kulaklık-monitör-bilek desteği). Bu işlemler arasında bir zamandır ciddi araştırma içerisindeyim lakin teori ve pratik arasında ciddi farklar var arzu edersiniz ki. Klavyeler arasında eleyerek bu son üç klavye ile baş başa kalmış durumdayız. Bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerilere de açığım. Siz değerli üyelerden ricam bu ürünleri kullanmış olan ya da bilgi sahibi tecrübeli arkadaşlarımdan tercihimde bana yardımcı olmasıdır. Cihazların kronik problemleri var mıdır? Uzun kullanımda ne problemler yaşatır veya yaşatır mı? RGB aydınlatmaları doyurucu mu? Kaliteli mi? Ürün kalitesi dayanımı nasıldır? switch sizce hangisi olmalı? Tuş ömürleri nasıldır? Cihazların programları işlevli midir? Cihazların işlevleri ve görselleride benim için önemli. Dediğim gibi son 2 gündür uyumuyorum ciddi araştırmalar yaptım ama neticede sizlerle de bilgi paylaşımı yapmak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. çok aşırı derecede hassas oyunlar oynamıyorum ama almışken iyisini alayım istiyorum.
- SteelSeries Apex Pro
- Razer Blackwidow V4 Pro
- Logitech G915 lıghtspeed
Şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Meslek: Tamirci-Mekatronik Mühendisi-Araç ev arsa al-sat
Araç alım satımı- Araç restorasyonu-Araç kaporta boya-Araç motor ve mekaniği-Mekatronik Mühendisi-amatör bilgisayar oyuncusu |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 54 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad