Merhabalar öncelikle ben Marmara Üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. Şu anda hazırlık sınıfındayım fakat hazırlığı 1. dönemde bitirmek 2. dönem bölüme başlamak istiyorum. Üniversitemin hazırlık eğitiminin bana göre olmadığını ve bölüme geçince 2. dönem kendi başıma ingilizceyi halletmeyi düşünüyorum. Bölüme geçtiğim zaman düzensiz öğrenciliğimden dolayı sıkıntı yaşamak istemiyorum bu yüzden 2. dönem derslerinden edebiyat gibi iş sağlığı ve güvenliği gibi kolay ve kredisi düşük bir iki dersi alıp aradan çıkartmak seneyede sanki ilk defa 1. sınıfa yeni başlamış gibi başlamak istiyorum. Benim sorum şu üniversitede bir dönemde sadece 1-2 ders alarak üniversiteye devam edilebilinir mi? ders alma sayısının bir alt sınırı var mı? ve bahsettiğim şey mantıklı mı? KYK'da kalma hakkım bu durumda nasıl etkilenir? Pasif öğrenci olmak istemiyorum çünkü aldığım bursların kesilmesini istemiyorum. Tavsiyelerinize ve fikirlerinize açığım bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekürler.
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora