![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
aradığım animeyi bulamıyorum
2020 de falan youtube dan bi anime izlemiştim fakat adını hatırlamıyorum konusu hatırladığım kadarıyla şöyle Bir Kızla Bir Erkek Gözlem Evinde Sürekli Yıldızları İzliyolar Ve Kız Uzaylılara İnanıyo Erkek İnanmıyor Sonra Kızla Erkek Bir Yere Gidiyolar (Baraj Sanırım) ve Bunun Gibi Yüksek Bir Yerden Kız Ayağı Kayıp Düşüyor Sonra Kız Hastaneye Kaldırılıyor Ve Ölüyor Ama Ölü Bedeni Erkeğe Gösterilmiyor Kızın Bedenini Deney İçin Alıyolar (Uzaylı Deneyleri Falan) Yıllar Geçiyor Bunlar Liseli Oluyor Sonra Kız Çocuğun Okuluna Bir Görev İçin Transfer Oluyor Sonra Çocuk Kızı Gördüğünde Aklına Geliyor Tanıyor Ama Emin Olamıyor Kızın Kolunda Ben Var Bunu Kontrol Etmek İçin Kolunu Kaldırıyor Ve Beni Görmüyor Çünkü Büyüdükçe Benin Yeri Değişmiş Ve Yanıldığını Düşünüyor. Neyse Bu Uzaylıların Güçlerine Göre Seviyeleri, Rütbeleri Var (A+,B,SS+ Gibi) Sonra Bu Uzaylılar Tam Boyunlarının Arkasında Yuvarlak Bir Yer Var Birşey Monte Edilmiş Gibi. Ve O Yuvarlak Şeyi Çıkarınca Ölüyorlar. Bu Uzaylıların Kullanması Gereken Bir İlaç Var Ve Almayınca Ölüyolar. Bu Nedenle İlaç İçin Birbirlerini Öldürmeye çalışıyorlar. Bizim Kız Bir Depoda Yüksek Rütbeli Bir Uzaylı İle Savaşıyolar Ve Savaş Esnasında Kızın Kolu Yırtılıyor Ve Beni Gözüküyor Bizim çocuk da Bunu Görüp Anlıyor. Bu Uzaylı Deneylerini Yapan Konsey Gibi Birşey Var Uzaylılar Hakkında Konuşuyolar (Hatırladığım Bu Kadar)
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 97 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)