Arkadaşlar,
E100 ile üsse dönüp defans yapmak zorunda kaldım. İdare ediyorken videonun sonlarında rakip e100 ile karşılaştık. Benim son kalan canım 89hp onun kalan 27hp. Yokuş aşağı ram leyip alim dedim SONUÇÇÇ??? Ben gittim karşı taraf hala 27hp??? Bu nasıl olabilir... Şöförde ram skill i de var benim. Bu nasıl birşey???
3 yıl boyunca devamlı olarak da kullanılmadı. Corsair k70 ve Razer Blackwidow Elite ile karma olarak kullanıldı.
Pioneer Stereo Kablolu Ekonomik Kulaklık SE-CE511 Kutu Açma ve Ön Bakış.
iphone XR 2 Yıl Kullanım Sonrası Pil %.. Kaç? Videolu Gösterim. Sizde %.. Kaç?
Sizde Görsel veya videolu paylaşırsanız güzel bir bilgi paylaşımı olur.
Anker Soundcore Life Q10 Wireless Bluetooth Kulaklık Video Kutu İçeriği ve Ön Bakış.
Arkadaşlar bu mause hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim. Uzun vadede kullanımda yorucu oluyormu? Fiyatına Değer mi? Kullananların fikri benim için çok önemli.
Cok katli bina istimlagi ve daire bedeli hk.
|
Neden connect e 91 yuk endeksli lastik olmaz???
|
vw golf 1.2 tsi bu nedir?
|
Mutluluğu Tüketimde Arayanlar, Birgün Mutluluğu da Tükettiklerinde Çaresiz Kalırlar... Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.509
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 22.683 (Bu ay: 366)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası