VDSL 8Mbit upload alıyorum. Normal mi? Neden 20 değil?
Forumlarda upload hızlarının 2023 yılında güncellenmiş olduğunu gördüm, dünyadan haberimiz yok:) Turknet ile TT altyapısında 8Mbit upload almam normal mi? Kimi yerlerde benim gibi VDSL kullanıcılarının 20Mbit aldığını gördüm.
Adresime TT Fiber yeni geldiği için dönüşüm yapacağım bir kontrol edeyim dedim. Açıkçası 20Mbit upload hızı beni fibere geçmeye ikna eden sebepti. şimdiye kadar 20 alabilecekken 8 alıyormuşsam üzülürüm gerçekten. Zaten şaka gibi olan bu upload hızlarını ISS'ler bir de çaktırmadan olması gerekenden az veriyor gibi bir durum var galiba?
bu arada fiber'in bu kadar yaygınlaştığı bir dönemde (benim binama bile iki ayrı ISS katlara kadar kablo çekmişse) gayet mümkün olan simetrik veya en azından min 50Mbit upload hızlarının verilmesi için AKN'de olduğu gibi kamuoyu oluşturmamız gerekiyor belli ki. Ben de DH'daki forumdaşlarımın bu konuda yanındayım. Sene olmuş 2025 parasını verdiğimiz internetimizle gönlümüzce video konferans yapamıyoruz, yayın açamıyoruz, cloud yedeklemesi vs yapamıyoruz!!!
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 20 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 56 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet