![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
LİTMACH DOLANDIRICILIĞI!
Arkadaşlar hepinize merhaba. bundan 1 sene önce litmach adlı tanışma uygulaması indirdim. uygulamada gezinirken yabancı isimli bir şahıs bana mesaj attı. tanışmamı istedi ve bende tamam dedim. arkadaşlar sonra benden kik adlı uygulamaya gelmemi istedi. gittik uygulamaya sohbet ettik ve konu cinselliğe geldi. benden ilk başta yüzümün fotosunu istedi bende biraz saf olduğum için attım:( ve sonra bana mahrem bir foto attı. bende ona attım. arkadaşlar sohbet biraz uzadı ve bana sonra bir foto gönderdi fotoda yüzüm ile mahrem yerimi birleştirip herkese yayacağını ve tüm dünyaya yayacağını söyledi. arkadaşlar sonra nasıl olduysa benim facebook hesabıma girip arkadaşlarıma o fotoyu gönderdi ve bana bunun ss ini attı. ama kendi telefonumdaki açık olan face hesabımdaki mesajlara baktıgımda oyle bir mesaj yoktu. acaba fake fotoğraf düzenleyip mi yaptı?? sonra benden 5000tl para istedi parayı vermezsen senin hayatını karartrım dedi. ve sonra bana iban attı iban ziraat bankasıydı türk ibanıydı. neyse arkadaşlar ilk başta yapma diye yalvardım ama dinlemedi hesabına 2000tl para attım. parayı attıktan sonra yine istedi ve bende kik uygulamasından ve litmeçten engelledim. o facebook hesabımıda tamamen sildim. arkadaşlar ara sıra aklıma geliyor kötü hissediyorum kendimi size birşey olmuşmudur? aradan 1 yıl geçti hiçbir olumsuz durum yok! ne soran ne arayan gittim baktım ifşa sitelerine telegram twitter vs hiçbiryerde yok. size birşey olmuşmudur? cevaplarsanız seviniriim:)
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 55 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Genel
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)