Merhaba DH
Hostinger, harika özelliklere sahip uygun fiyatlı hosting planları sunan en popüler web hosting şirketlerinden biridir. Eğer daha önce deneyimlemediyseniz, kesinlikle tavsiye ederim. Web hosting ihtiyacı olanlar için mükemmel bir fırsat sunuyor!
Hosting satın alırken tasarruf etmek istiyorsanız, size bu konuda yardımcı olmak için bu konuyu açmak istedim. Aşağıda, hem referanssız hem de referanslı olarak hosting planlarını inceleyebileceğiniz linkleri paylaşıyorum. Referans kodumla yapacağınız satın alımlarda %20 indirim fırsatını yakalayabilirsiniz. Ayrıca, yalnızca 10 kişiye özel kontenjan mevcut, bu yüzden acele edin! Hosting ihtiyacı olan arkadaşlar için nokta atışı bir konu.
Özel Fırsatlar:
· İlk 3 Ay Ücretsiz: Yalnızca yıllık planlarda geçerli.
· %20 İndirim: Sadece referans linkiyle yapılan alışverişlerde geçerli.
https://www.hostinger.com/tr/?REFERRALCODE=VJPEMIRHASPE
Linke tıkladığınızda referans kodu aktif olur ve İlk 3 Ayı ücretsiz sunan sadece yıllık planlarda geçerli %20 indirim hesabınıza tanımlanır.

İnceleyebilmeniz için Premium, Business ve Cloud Planlarını indirimli ve indirimsiz fiyatlarını karşılaştırma amaçlı konuma eklemek istiyorum.
Bu görsel referans indiriminin geçerli olmadığı aylık planlar

Bu görsel referans linkiyle indiriminizin geçerli olduğu 3 ayınızın ücretsiz karşılandığı fiyatlandırma

VPS Planlarını incelemek isteyen arkadaşlarımız için;

İyi Forumlar dilerim.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 37 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama